Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek ez miért van?...

Szerintetek ez miért van? (bővebben. Lent) Veletek is van ilyen, vagy csak nálunk van ilyen?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy minden nap szinte..vita / veszekedés van itthon. Apám felkel, egyből elkezd kötekedni meg hülyeségeket beszélni. Elkezd valamiről beszélni..és egy olyan dolgot hoz ide, ami nem is ahoz a témához kapcsolódik amit először elkezdett. Mindenből nagy ügyet csinál..még valamikor fürödni sem merek felmenni, mert féltem anyát.

Mit tehetnék ellene?

Veletek is van ilyen?

Kort és nemet lécci. :)

2010. jún. 30. 00:05
 1/6 anonim ***** válasza:

De még mennyire.

Mostanában is előfordult,bár manapság ritkábban hála.

De volt egy idő mikor emiatt annyira rosszúl éreztem magam, mikor már hallottam ,hogy kiabálnak akkor legszívesebben felszívódtam volna!

Általában (régebben nem így volt:S) úgy kezelem a helyzetet,hogy nem veszek róla tudomást,vagy ha igen akkor leordítom őket (hogy hagyják már abba minek kell mindig veszekedni ) általában ilyenkor észhez térnek.Muszáj ehhez folyamodnom.:D Ha nem értenek a szép szóból:P

18l

2010. jún. 30. 00:14
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Gondolom tele vannak problémákkal. Ha nem vetted volna észre, az idősebb korosztály elég feszült mostanában. Ne meggátolni akard, először értsd meg az okát!
2010. jún. 30. 00:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Az sem megoldás,ha állandóan mindennap legalább vagy 10x veszekednek. Erre van az őszinte beszélgetés,vagy olyanról nem hallottak? Ez a baj a házzaságban nem beszélik meg a problémákat.

A veszekedések miatt általában a gyerekek is megsínylik az egészet.Én márcsak tudom rossz emlékeim vannak és szinte mindig eszembe jutnak.

Hogy mit tehetsz ellene?Leülsz előszőr anyukáddal megbeszéled,hogy neked ez így nem jó! Aztán apudaddal is 3-an megbeszéliket,mert ez így hosszútávon nem lesz jó ha mindig csak veszekednek.

2010. jún. 30. 00:23
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :)

De már sokszor próbáltam vele beszélni, de legközelebb ugyan úgy kezdi apám...

Kezdek azon a határon lenni, hogy mikor anyával kötegszik, odamenni és felrúgni a picsäba. :(

2010. jún. 30. 13:22
 5/6 anonim ***** válasza:

persze nálunk is mindig ez megy

mindig piszkálódnak a szüleim

tök cinikusak

elegem van!:D:S

2010. júl. 6. 22:09
 6/6 anonim ***** válasza:

13/L

vagy másképp értetted?

ők engem piszkálnak inkább nem egymást

2010. júl. 6. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!