Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nálunk a postán mindent szabad?

Nálunk a postán mindent szabad?

Figyelt kérdés
Nem az első alkalom, hogy felbontják a csomagomat amit nem kézbe kell adnia a postásnak. Bedobják a postaládába de látom, hogy a matrica ami pont ez ellen véd át van vágva. Ma egy parfümöt kaptam ami még szerintem ki is lett próbálva. Van amikor a postás egyszerűen lerakja a csomagot a járdára a ház elé, mert ő lusta visszavinni a postára.
2011. szept. 15. 13:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Az igen. :) Többet se küldök postával füvet basszki. :D

Egyébként biztos lehet panaszt tenni a postán, tegyél.

2011. szept. 15. 15:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Első: Nekem azért küldhetnél.

Kérdező: Ha egy piros LNK matrica vagy egy LNK bélyegzőlenyomat volt a csomagodon, akkor nyugodtan mehetsz panaszt tenni. Azok a posta szégyenei, akik ilyen dolgot megtesznek. Lehet hogy nálatok az egész posta korrupt. Nekem is elegem van néhány postásból, van egy postásasszony akinek a férje is kézbesít, leveleket meg ajánlottaklat is. Eddíg azt hittem az CSAK a postás dolga.

Egyébként tehetsz panaszt online is a magyar posta zrt honlapján van valamilyen észrevételek opció, vagy ilyesmi ott leírhatod a panaszt, és garantáltan utánnanéznek.

2011. szept. 15. 20:18
 3/3 anonim válasza:

höh.. pnasz...

én már hányszor tettem, és mindíg kimagyarázzák magukat!!!!

Két alkalommal tokos CD- találtam a postaládámban...

Mi ebben a furcsa?

Igen, nekem volt címezve!

DE FIZIKAILAG NEM LEHET BETENNI, MERT ELTÖRNE A TOK!

A postás kifeszítette a postaládámat, betette és visszapattintotta az ajtót.

Mondtam a postásnak, hogy mutassa meg hogy hogy tette be, mire a válasz az volt, hogy siet...

2011. szept. 16. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!