Baj ha olyan vagyok, hogy ha nekem nem jó másnak se legyen az?
Figyelt kérdés
pl ha nekem nem ötös egy dogám akkor még a legjobb barátomnak is azt kivánnám hogy ne legyen az meg mindig probálok visszahuzni mindenkit hogy ne legyen jobb nekik mint nekem.sajna ilyen vagyok:(2008. nov. 7. 21:32
11/12 anonim válasza:
Igen elég nagy baj, önző vagy.
Én is iylen voltam régen sajnos, de azátn nekem jött 1 barát aki meg tudott változtatni, és rájöttem, hogy a segítőkész a mindig vidám állapotom sokkal jobb. A barátaid sokkal jobban fognak benned megbizni, és jobban fognak kedvelni.
12/12 anonim válasza:
Magyar vagy, ez evvel jár. A genetikának meg ehhez semmi köze, gondolom a családodban ezt láttad és eltanultad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!