Lányok, mi a véleményetek erről?
Egy kapcsolatom majdnem kialakulóban volt, de a lány a végén visszalépett és azóta eldöntöttem, hogy sokkal több időt szánok magamra,hogy fejlesszem magam minden téren a tanulásban, tanuljak nyelveket, edzőterembe 2 éve járok, valamint kosárlabdázok, sokat olvasok.
Ebből kifolyólag elkezdtem férfiasabban öltözni, jobban odafigyelek, mit veszek fel, de nem az ilyen Supreme cuccokra gondoljatok, hanem egyszerű slim fit pólókra, szövetkabátra, egy klasszikus órára.
A bőrömre is sokkal jobban odafigyelek, az arcom sokkal letisztultabb 1-2 krém miatt, amit használok.
Kérdésem az, hogy a lányok, nők hogy tekintenek az ilyen változásra? Pozitívan vagy úgy tűnik, mintha erőltetett lenne.
Elsősorban azért hoztam ezeket a változásokat, hogy jobban érezzem magam a bőrömben, csak másodlagosan a lányok miatt. Ha lenne barátnőm, akkor se hanyagolnám el magam, mert úgymond "be vagyok biztosítva". De nyilván nem hagy hidegen a lányok véleménye.
Szép estét mindenkinek!:)
17/F
Mindenkinek kell egy csalódás, ami pozitívabb irànyba indítja el. A legtöbb esetben ez egy szerelmi bànat, ezt nem kell szégyellni. (Akármit mondanak itt az anonim válaszolók...) Aztán van aki ràjön, hogy az nem neki való út és abba hagyja, mások pedig megtalàljàk benne magukat.
Ami azt illeti, te határozottan pozitív változtatásokat kezdtél el. A sport, az olvasás, a tanulás és nyelvismeret olyan klasszikus értékek, amikből nem csak most profitálsz majd és nem csak párkapcsolatok terén.
Az, pedig hogy ha most foglalkozol a bőröddel gondot fog jelenteni.. Felejtsd el. A városi szmog, kosz màr nem olyan mint 30-40 éve, hogy lemostad azt kész. Kell hidratálnod is, kell a pattanásokkal, miteszerekkel foglalkozni. Különben majd 30-40 évesen is heges/problémàs bőröd lesz.
Az öltözködésed is jó, egyszerű. Az én gimis fiú osztálytársaim is így öltöztek végzőskènt. A lènyeg, hogy neked kényelmes és önazonos legyen.
A kérdésedre pedig a válasz, hogy igen, a nők értèkelik. Ha nem csak egy külső màz ez, hanem te is jól érzed magad így. A lányok (vagyis a te korosztályod) viszont nem maradéktalanul vannak odàig ezért. Főleg az érettebb, visszahúzódóbb lànyok azok, akikkel hamarabb megtalálhatod a közös hangot.
Egy jó tanács: fejleszd a humorodat és a szóbeli kommunikációdat is. (Erre jók a minőségi könyvek is) Alapvetően az emberek 90%-a (főleg a korosztályod) felszínesen fog megítélni. Nagyképűnek és arrogánsnak fog tartani. Ezért jó ha tudsz “emberien” közelíteni.
Az csak irónia volt. Azt hitte itt 1-2 ember, hogy menőzésből fordítok figyelmet magamra. Erre mondtam, hogyha igazán rajoskodni akarnék,akkor drága cipőt vennék meg azon a pólón rajta hagynám az árcédulát, hogy felvágjak azzal, milyen drága is volt.
Nincs se 60000 forintos cipőm, se Calvin Klein pólóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!