Lányok, mi a véleményetek erről?
Egy kapcsolatom majdnem kialakulóban volt, de a lány a végén visszalépett és azóta eldöntöttem, hogy sokkal több időt szánok magamra,hogy fejlesszem magam minden téren a tanulásban, tanuljak nyelveket, edzőterembe 2 éve járok, valamint kosárlabdázok, sokat olvasok.
Ebből kifolyólag elkezdtem férfiasabban öltözni, jobban odafigyelek, mit veszek fel, de nem az ilyen Supreme cuccokra gondoljatok, hanem egyszerű slim fit pólókra, szövetkabátra, egy klasszikus órára.
A bőrömre is sokkal jobban odafigyelek, az arcom sokkal letisztultabb 1-2 krém miatt, amit használok.
Kérdésem az, hogy a lányok, nők hogy tekintenek az ilyen változásra? Pozitívan vagy úgy tűnik, mintha erőltetett lenne.
Elsősorban azért hoztam ezeket a változásokat, hogy jobban érezzem magam a bőrömben, csak másodlagosan a lányok miatt. Ha lenne barátnőm, akkor se hanyagolnám el magam, mert úgymond "be vagyok biztosítva". De nyilván nem hagy hidegen a lányok véleménye.
Szép estét mindenkinek!:)
17/F
Azt mondod, hogy nem a lányok véleménye miatt változtattál magadom, mégis a változtatás kezdete azért történt meg, mert egy lány visszalépett egy kialakuló kapcsolatból. Hogy mi?
Na mindegy.
Ha egy férfi (te esetedben csak fiú szóval nem rólad beszélek, hanem általánosságban) figyel magára és nem undoritó, hidd el azt minden nő értékeli. A többi már részletkérdés.
Ja és a slim fit pólók, szövetkabátok és méregdrágán tűnő de valójában 1000 forintos klasszikus órák megtalálhatóak szinte minden tini fiúkán aki azt hiszi, hogy menő, meg raj, de valójában csak hülyén néz ki, mert a feje még mindig olyan mint egy 13 évesé.
Az a "csalódás" segített rájönni arra, hogy van még mit változtatni magamon, nem a lány lenyűgözése miatt kezdtem el ezt az egészet.
A fejem meg szerencsére nem egy 13 éveséhez hasonlít és nem is vagyok páva, mindkettőnek nagyon örülök. Ha valami tipped van, amivel segíthetsz, várom. Persze jöhet hideg-meleg egyaránt.
Jo hogy odafigyelsz magadra, de nem kell tultolni. Nem kell rajoskodni meg menozni. Nem azt mondom h te azt csinalod de ne is ess ebbe a hibaba ha nem muszaj :)
Viszont a kenocsoket felejtsd el hacsak nincs a borodnek komoly, orvos altal igazolt baja.
Fèrfi akarsz lenni ugyebar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!