Milyen ember vagyok én?
17 éves fiú vagyok. érdeklődök a költészet,az irodalom iránt.Ez mellett kedvencem a történelem. Szoktam verseket írni manapság elég gyakran. Vékony és magas vagyok.
Nem sportolok semmit.
Érdekel az Orosz nyelv.
Mindenki felé bizalommal nyitok. Idősebb korosztállyal is jól elbeszélgetek.
Valami vélemény esetleg? :) Nem nagy dolgok tudom. :)
Önismeret-hiányos.
.
Attól nem leszel különb, ha érdekel az orosz nyelv.
Hát az én inverzem vagy, nagyon úgy tűnik. :D
Amiket irok, nem bántásból írom. Csak a fent leírtak alapján “előítéletek”.
Nem szivesen kezdeményezel, ha ismerkedésről van szó.
2-3 emberrel ápolsz szoros viszonyt, de még így sem mondod ki mindig amire igazábol gondolsz.
Eléggé iskola centrikus vagy, és ezér a tanárok szeretnek is.
A test alkatod miatt neha feszengsz, pedig valószínű semmi okod nincs rá. Gyakran töprengsz a régi hibáidon. Vannak terveid, de gyakran megtorpansz mielőtt megalkotnád a dolgokat.
Nos ha félre értelmeztem a feladatot akkor bocsi. Nekem ez jött le a fentiekből. 🙂
Hali. Szerintem szimpatikus ember vagy. :D Na jó, gondolom nem úgy értetted hogy saját véleményt írjunk.
Olyannak tűnsz aki szeret gondolkozni, és érzelmes. Úgy tűnik hogy igényes vagy, és többretartod a belső tulajdonságaid fejlesztését, mint a külsőségeket. Arra tippelnék hogy introvertalt vagy.
Talán kicsit bizonytalan vagy, keresed önmagad, hiszen mi másért írtad volna ki a kérdést? De persze ezt csak feltételezem, az a kevés info alapján amit tudunk rólad.
Amúgy én is szeretem a költészetet. Ha nem tolakodó, elolvashatjuk egy-két versed? Ha ide nem írod ki elküldhetnéd nekem priviben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!