El akarok rejteni a házban egy kamerát de nem tudom hogy csináljam! Mibe rejtsem vagy esetleg hogy hova rakjam?
Nem mondta, hogy bármit is látnia kéne, vagy hogy egyáltalán működnie kéne.
Szerintem be kell tenni egy cipősdobozba és be a szekrény mélyére, ott nem találja meg senki.
Tulajdonképpen álcázni kell. Nem kell eldugni, csak ne kamerának látszódjon. Lehet olyan helyen, ahol senki se keresi. Alapból senki se keresi, de a mennyezet közelébe szoktak kamerákat tenni, oda önkéntelenül is felnéznek az emberek, tehát ne oda rakd. Érdemes árnyékba rakni, ahol nem esik a kemerára a fény. A megcsillanó lencse elég feltűnő lehet.
De ha kiteszel egy 360 fokos kamerát a szoba kozepére, esetleg azt se tudják mi az, csak olyan helyen legyen, hogy kinyújtott kézzel ne lehessen elérni, nehogy a kiváncsibbak meg akarják vizsgálni közelebbről.
A kérdező úgy látszik megfeledkezett a dologról, mert nem segít nekünk, mit is szeretne.
A titokban vett kamera dugdosása a lakásában épp úgy belefér, mint egy soklakásos társasház lépcsőjének titkos megfigyelése, vagy a szomszéd utáni leskelődés.
Szerintem oda, ahol senki nem látja.
Akkor vagy a leghatékonyabb, ha úgy el tudod dugni, hogy egy idő után te magad sem találod meg.
"A. hálószoba kilincsén levő papir szatyorban volt a szemetekkel együtt."
Bazky, végre tudom, miért vagyunk mostanában szemtelenek. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!