Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Még mindig nem találtam...

Még mindig nem találtam munkát, mindenhonnan egy rakat okkal elutasítottak már, Mi lehet az oka annak, hogy egyik pozícióra se vagyok alkalmas?

Figyelt kérdés

Amikkel próbálkoztam: Óvodai dajka (szakmám, pályakezdőség miatt küldtek el), bolti eladó, takarító, raktáros, betanított segédmunkás.

Nagyon lassú vagyok munkatempóban, viszont cserébe precízen dolgozom, igényes vagyok arra, amit csinálok, én úgy vagyok vele, hogy igénytelen munkához nem adom a nevem, mert céget képviselek ezzel a munkával, és a dolgozó munkája alapján ítélik meg a céget is. Eleve lassú vagyok, és így nem tudom, alkalmas lehetek-e egyáltalán bármire. Érettségivel rendelkezem, jó vagyok adatelemzésekben, szeretem a szöszmötölős feladatokat, de... ilyen munka úgy tűnik nincs. Mit tehetnék, hogy az önbizalmam ne menjen még lejjebb? Már ha van még lejjebbi szint ettől. Hogy találhatnék olyan pozíciót, amit meg is tudok csinálni, és nem kell hozzá legalább 3-5 éves tapasztalat? Teljesen el vagyok keseredve. Tetejébe még alacsony is vagyok, és utál a családom, mert egyáltalán vagyok. Nekik szeretnék segíteni azzal, hogy kilépek az életükből, mert sose akartak, csak becsúsztam, és ehhez stabil munkahely is kellene.

2019. jan. 3. 21:37
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, talán én fogalmaztam hiányosan: papírom van a szakmámhoz, csak épp gyakorlat nincs. ÉS emiatt rendszeresen elutasításokba botlom ,de kérdem én, hogy lesz gyakorlata valakinek, ha nem engedik dolgozni? Több másik pozíciót is megpróbáltam idő közben, lejjebb adtam az igényeimből, de azokról kiderült, hogy nagyon nem vagyok rá alkalmas, és én í]y már teljesen el vagyok keseredve, hogy akkor mégis egyáltalán mire vagyok jó? Ezzel van a bajom, hogy papírt adnak egy-egy képzésen, de az elvárt gyakorlati tudás meg sehol. Gyakorlati programot meg kevés cég indít. ÉS igazad van, bocsánat, lehet, higgadtabban kellett volna gép elé ülni, de ha el van keseredve az ember, sok mindent nem egészen úgy csinál, ahogy egyébként szokta/kéne.
2019. jan. 23. 09:30
 12/12 anonim válasza:
Wow, pont hasonló szituációban voltam, csak kisgyermeknevelői végzettséggel. Azóta gondolom sikerült valami, ha esetleg mégsem akkor ne add fel! Nekem pont egy év kellett munkanélküliként mire végre találtam állást. Igaz nem ez volt az álmom, de picit kikozdít a komfortzónámból.
2021. okt. 31. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!