Miért szeretnék mindenkinek rosszat?
Elég depressziós voltam az előző években, vegyük figyembe + bocsi, ha ez nem a megfelelő kategória :D
Szóval szeretnék/szeretek rosszat okozni az embereknek.
De nem olyan durvát, csak pl. sétál az utcán valaki, és nevetni a háta mögött, hogy elvegyem a boldogságát, és az önbecsülését. Hogy ők is érezzék azt, amit én érzek ilyenkor. De csak kis gesztusokkal, pl elkerülöm, mikor megyek az utcán, hogy azt higyje, idegesítő.
De sose teszem meg, nyugi!!
+ A vér látványa is nagyon kielégít. Úgyértem aranyos lenne, ha csak leültetnék valakit, és szép lassan felvágnám az ereit, és a combját, a nyakát, és mindent elborítana a vér..
Ez normális?
Persze külsőleg boldog, és kedves embernek látszom.
(Igen, jártam, és járok pszichológushoz.)
Nem olyan durvát de kivéreztetéssel meg akarsz valakit ölni....aha
Amugy egyetertek az elsovel.
Hát nagyon sajnálom hogy ilyen emberek léteznek mint te :(
Pszichológushoz pedig nem hiszem hogy járnál mert akkor tőle megkaptad volna a választ a kérdésedre
Ah, azt tudom, azért köszi.
De ezt még soha, senkinek nem mondtam el, sose tettem semmi rosszat. Még nevetni sem tudok valaki háta mögött, hisz barátaim sincsenek.
Csak néha elszakadok a világtól, és ilyen morbid dolgokra gondolok..
Sajnálom, tudom hogy nem is kéne léteznem. :D
Legszivesebben megölném magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!