Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Valaki tud nekem ilyeneket...

Valaki tud nekem ilyeneket ajánlani?

Figyelt kérdés

Nem tudom, egyáltalán jó kategóriában mozgom e, ha nem, azért elzézést kérek.

Arról lenne szó, hogy az utóbbi egy évben rengeteg minden felgyülemlett az életemben, és a tartós depresszión át az önbántalmazásig majdnem mindenen átestem. Na most, én pontosan tudom, miért érzem magam úgy ahogy, de feldolgozni és elengedni ezeket a problémáimat nem tudom. De el akarom. Olyan könyveket szeretnék olvasni, amik arról szólnak, hogyan gyógyítsam meg a megsebzett lelkemet, hogyan szeressem és fogadjam el magam, hogy bocsássak meg magamnak múltbéli rossz döntéseimért, egyszóval: valamit szeretnék olvasni a lelki gyógyulásról. anglul találtam ilyesfajta könyveket, hogy self-love, healing és miegymás, de az angolom nbem olyan fejlett, hogy teljes mértékben tudjak élvezni egy szakkönyvet. :D szóval, aki ismer ilyesmi könyvet magyar írók tollából/külföldről már lefordított könyvet, az kérem jelezze, ha valaki válaszol, előre is köszönöm. :)

2018. dec. 20. 04:37
 1/3 anonim ***** válasza:
idő partján:)
2018. dec. 20. 09:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Biblia
2018. dec. 24. 00:30
 3/3 anonim válasza:
rupi kaur - tej és méz
2018. dec. 28. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!