Ez normális egy embernél ugye vagy az életben aki ilyeneket alkalmaz néha-néha?
Figyelt kérdés
Az olyan élet , hogy az ember megbeszéli magával a dolgokat valahogy tisztázza magában a dolgait ezt lehetne nevezni annak is , hogy tudatos élet? Meg az , hogy kérdéseket teszünk fel magunknak és ahogy a kérdésre érezzük olyan válaszokat adunk magunknak. Pl.: Felteszek magamnak egy kérdést és arra megpróbálok valahogy úgy válaszolni ahogy érzésből feljön egy válasz és még oda tenném melléje azt is , hogy miért. Ez végülis valahol valahogy tök normális egy embernél nem ? Ezt nevezik amúgy tudatos életnek? Erről nekem valaki meséljen / beszéljen egy kicsit mégis , hogy tudjak róla valamit többet mint kéne / kell . Meg hogyha akadna is olyan ember aki "talán " így élné az életét vagy ismeri ezt hogy azzal privátban néha-néha beszélgetni . Előre is köszi2015. júl. 27. 20:21
1/2 anonim válasza:
Van aki nem így csinálja? Nem azt mondom hogy mindig mindent alaposan át gondolok, de szoktam gondolkodni a döntéseimen, latolgatni, stb. Néha elgondolkodni hogy hol vagyok most és mi felé megyek. De szerintem ezt azért a legtöbb ember így csinálja. Már ha jól veszem ki amit írsz:)
2/2 anonim válasza:
Mindenki ezt csinálja magában. De tudatos életnek nem ezt szokták nevezni, hanem azt, amikor próbálsz a döntéseidnél a lehető legobjektívebb lenni, logikán alapulnak a választásaid. Igyekszel nem irracionális (jellemzően egyértelműen rossz, de érzelmi sugallat szerint jónak tűnő, vagy kényelmes) alapokra helyezni a döntéseidet. Nem véletlenre és pillanatnyi benyomásokra, hanem józan észre és tuatos tervezésre alapozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!