Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy ne legyek csendes?

Hogy ne legyek csendes?

Figyelt kérdés
az a baj h nem mindenkivel tudok beszélgetni.. de akik jobban megismertek azokkal felszabadult vok.mit csináljak?:S
2010. jún. 27. 21:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nekem is ugyen ez a bajom. A haverjaimmal jól elbeszélgetek, egy idegennel már nem igazán.

15/f

2010. jún. 27. 21:46
 2/11 anonim ***** válasza:

szintén ugyanilyen eset vagyok.

ismerkedj tovább!

2010. jún. 27. 21:49
 3/11 anonim ***** válasza:
Én is ugyanilyen vagyok.
2010. jún. 27. 21:50
 4/11 anonim válasza:

Az szerintem nem baj, ha nem beszélgetsz minden idegennel.

A bizalom az, ami miatt nem vagy beszédes mások előtt.

Mai példa rá, ma voltunk egy bútorboltban, és míg fizettünk, addig beszélgettem az egyik eladóval a megvett termékről, pedig a lányt életemben nem láttam és abban a boltba még sosem jártam.Ez nagyon emberfüggő.

2010. jún. 27. 21:50
 5/11 anonim ***** válasza:
És miért akarsz változtatni ?
2010. jún. 27. 22:07
 6/11 anonim ***** válasza:
énis ígyvagyok.. olyanokkal is akiket ismerek, de csak néha beszélünk csak nagyon kicsit..aztán odajön hozzám és kuksolunk mint a krumplik a zsákban.. ez azért van, mert akit nem ismersz annyira azt nem "engeded be a személyes teredbe" és nem "avatod be a személyiségedbe" x)
2010. jún. 27. 22:56
 7/11 anonim válasza:
Én csak a családtagokkal és pár közeli barátommal tudok rendesen,felszabadultan beszélni.De általában én vagyok a csenedes a barátnőim között is.
2010. jún. 27. 23:44
 8/11 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a választ.azért szeretnék rajta változtatni mert 1éve uj suliba kerültem és mindenki csendesnek hisz.jó van pár ember akivel már felszabadultan beszélgetek,de ez olyan rossz hogy mindenki félénknek hisz :(
2010. jún. 28. 10:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is pont ilyen vagyok.Pont nekem is ez a bajom.:S
2010. jún. 28. 13:38
 10/11 anonim ***** válasza:

szintén...

17/F

2010. jún. 28. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!