Mit tegyek? Mért van ez? Vagy csak korral jár? SEGÍTSÉG!
Figyelt kérdés
Nem tudok feloldódni, ellazulni társaságokban. Nem megy.
Nem beszélgetek, görcsölök. Leizzadok. Nem tudom, h mért?
Mit tegyek, h ez megváltozzon???? SEGÍTSÉG. Nagyon kétségbe vagyok esve.
14 / l
2010. jún. 27. 20:38
1/5 anonim 

válasza:

Sz*rd le az egészet. Komolyan. Akkor nem fogsz stresszelni, nem fogsz izzadni, és innentől nyert ügyed van, laza vagy.
2/5 A kérdező kommentje:
Még válasz??
Azért köszi...
De még nem jobb :( :( :( :( :( :( :( :(
2010. jún. 27. 21:46
3/5 anonim 

válasza:

Tisztázd magadban hogy mitől félsz. A beégéstől? Nyugi olyat nem tudsz mondani hogy nagyon gyökérnek nézzenek. Próbálj meg bekapcsolódni a témákba, mond el hogy mi a véleményed, hidd el többre tartják azokat, akiknek saját gondolataik vannak, mint azokak akik csak bólogatnak.
4/5 anonim válasza:
Eni
Ne akarj görcsösen megfelelni. Add magad ! Aki elfogad, az úgy is elfogad. Néha rám is rámjön a szófo...ás, de néha meg akkorákat hallgatok, hogy csuda. Egyébként én sokszor csak nézem a szórakozó embereket, és ettől én még jól szórakozok. Sosem szerettem központban lenni, ízléstelenkedni, kifordulni önmagamból. És mégis majdnem mindenki szeret :))))
5/5 anonim 

válasza:

Menj más társaságba. Tudom kicsit furán hangzik, de velem is ez volt, és más társaságba tejesen más volt. Az elején jobban figyelnek rád, és utána megszokod, hogy mindenhez hozzászólsz. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!