Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Igazságharcos akarok lenni....

Igazságharcos akarok lenni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Utálom, ha ártanak másoknak, ok nélkül, gyűlölöm az elnyomást, ölni tudnék, ha a gyengéket, esetleneket bántják és kigúnyolják, az igazságtalanság irritál, a hazugságok, befeketítések, aljasságok egyszerűen cselekvésre ösztönöznek, és addig nem állok le, amíg vagy képtelen vagyok már tovább küzdeni, vagy nem lesz elégtétel... És ezt most nem magamra értem, hanem főleg másokra. Ezt hogy kezeljem?
2010. jún. 26. 23:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Légy az éjszaka hőse. Egy vadászó árnyék. A gyengék és az esetlenek védelmezője. Légy te a sötét lovag.

Mert minden kornak kell, egy mosómedve!

De viccen kívül nem tudom mit lehetne kezdeni. Legyél civil aktivista vagy ilyesmi

2010. jún. 26. 23:26
 2/6 anonim ***** válasza:
2010. jún. 26. 23:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Pacsi...

Viszont fájdalmas életút tele bánattal. S saját lelked sem kíméled, ezernyi sebből vérezhetsz... ahogy egykor én.

2010. jún. 27. 01:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Tartsunk össze !
2010. jún. 27. 09:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Legyél rendör, vagy tanár.
2010. jún. 27. 11:25
 6/6 anonim válasza:
Először is lógasd fel az összes politikust a legforgalmasabb úton a villanyoszlopokra, majd az élősködő cigányokkal folytasd és végül csald el a zsidókat Auswitz-ba és Dachau-ba, zárd be őket, majd ha kiabálják, hogy nyissák ki, akkor Putyin sárga csővezetékének a csapját nyisd meg! Amint ezeket megcsináltad, lásd, rögtön jobb világ vár ránk!
2014. okt. 30. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!