Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért hat így rám ki a sötét?

Miért hat így rám ki a sötét?

Figyelt kérdés

Napközben sem vagyok valami vidám típus, de ha elkezd sötétedni, na az a halálom. Jön a depresszió, a letargikus hangulat. Másokat olyan jó érzéssel tölt el, nekem már undorom van az estéktől. Főleg most, hogy már 4 órakor sötét van. Látom, hogy megy le a nap és elfog egy borzasztóan nyomasztó érzés. Ennek van valami valóságalapja vagy ez csak az én hülyeségem? Alig várom már a nyarat, mikor még este fél 10-kor is csak szürkület van. Mit lehetne tenni?

21/F

2018. nov. 19. 21:48
 1/5 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem valami olyan érzés, ha körül kéne írni, hogy amikor megy le a nap és egyre csak sötétedik, mintha egy láthatatlan nyomasztó börtön ereszkedne körém, ahonnan reggelig nincs szabadulás.
2018. nov. 19. 21:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A hormonokkal van kapcsolatban. A sötétben leállnak a "jókedv hormonok" és a test az alvásra készül.
2018. nov. 19. 22:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A hormonális változás legfeljebb következmény. Hárommillió oka lehet, emlékek, traumák, tárd fel magadban, ez személyreszabott dolog, a módja az hogy magad maradsz a csendeddel és szorongsz szabad akaratból.
2018. nov. 20. 01:17
 4/5 anonim válasza:
VEGYÍ LÁMPÁT
2018. nov. 20. 08:47
 5/5 anonim válasza:
Velem ugyanez van...
2018. nov. 27. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!