Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nárcisztikus ember vagyok?

Nárcisztikus ember vagyok?

Figyelt kérdés

27 eves vagyok, lány.

Soha eddig nem volt párkapcsolatom. Nagyon, rendkívül csinos vagyok. Gyakorlatilag CSAK magammal foglalkozom , és ebben kivetni valót nem is látok. A külsőmmel, a hajammal, a ruházatommal, ahogy kinézek, amilyen benyomást keltek a külvilág felé. Ezek a számomra fontos dolgok, amik kiteszik a mindennapjaim.

Rengeteg kapcsolatom volt, rengeteg férfival voltam, de egyikbe se voltam szerelmes.

Minden este kimegyek bulizni, aktuális partner után keresgélve, ez rendkívül egyszeru mert tenyleg nagyon jól nézek ki.

....de nem azért mert párkapcsolatot vagy szerelmet akarok, hanem figyelmet. Imádok a központban lenni. Ímádom, ha megnéznek az utcán, gyakorlatilag ez dob fel (és az alkohol).

És imádok játszani ezekkel a férfiakkal. Mondhatjuk hogy manipulálni, de azért az erős kifejezés.

Magamon kívül édesapám szeretem, senki mást. Empátia bennem 0 (- ezt egy munkahelyi teszt mutatta ki).

Nem szeretnék párkapcsolatot SOHA, mert én magamat támogatom. Nem tudok és nem is akarok együtt élni senkivel.

Ezekben a fenti dolgokban nem látok semmi kivetni valót, de utána olvastam a neten és úgy hallom ezek nem pozitiv tulajdonságok. ... mondjuk ezt nem is értem, én teljesen meg vagyok elégedve magammal.

Beteg vagyok?

2018. nov. 13. 13:57
1 2
 11/12 ThisIsNotHuman válasza:
Nem nárcisztikus vagy, hanem egy .. sajnálom nem az a célom hogy megbántsalak de ezek egyáltalán nem pozitív tulajdonságok .. saját vélemény. Szerintem nem ártana változtatni, de persze nem kötelező. Én személy szerint utálom az ilyen embereket(nem sértés hanem saját véleményem.)
2018. nov. 15. 21:50
 12/12 anonim válasza:

Ha nárcisztikus lennél több kapcsolatod lenne és igyekeznel kisebb-nagyobb mertékben megtartani őket. Tudod, mint amikor az ember 6 kutyát setáltat és figyel, melyik milyen messze merészkedik...azon ránt egyet.

Nyugi, nem vagy az!

Majd kinövöd ezt a stílust...reméljük időben.

2018. dec. 7. 05:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!