Nárcisztikus ember vagyok?
27 eves vagyok, lány.
Soha eddig nem volt párkapcsolatom. Nagyon, rendkívül csinos vagyok. Gyakorlatilag CSAK magammal foglalkozom , és ebben kivetni valót nem is látok. A külsőmmel, a hajammal, a ruházatommal, ahogy kinézek, amilyen benyomást keltek a külvilág felé. Ezek a számomra fontos dolgok, amik kiteszik a mindennapjaim.
Rengeteg kapcsolatom volt, rengeteg férfival voltam, de egyikbe se voltam szerelmes.
Minden este kimegyek bulizni, aktuális partner után keresgélve, ez rendkívül egyszeru mert tenyleg nagyon jól nézek ki.
....de nem azért mert párkapcsolatot vagy szerelmet akarok, hanem figyelmet. Imádok a központban lenni. Ímádom, ha megnéznek az utcán, gyakorlatilag ez dob fel (és az alkohol).
És imádok játszani ezekkel a férfiakkal. Mondhatjuk hogy manipulálni, de azért az erős kifejezés.
Magamon kívül édesapám szeretem, senki mást. Empátia bennem 0 (- ezt egy munkahelyi teszt mutatta ki).
Nem szeretnék párkapcsolatot SOHA, mert én magamat támogatom. Nem tudok és nem is akarok együtt élni senkivel.
Ezekben a fenti dolgokban nem látok semmi kivetni valót, de utána olvastam a neten és úgy hallom ezek nem pozitiv tulajdonságok. ... mondjuk ezt nem is értem, én teljesen meg vagyok elégedve magammal.
Beteg vagyok?
Talán némi nárcisztikus aspektus lehet, de önmagában attól még én nem kiáltanék NÁRCISZT, mert valaki igényes, egy bizonyos szint alá nem adja, esetleg magának való, nem kész még egy kapcsolatra. Ezek lehetnek jogos vagy vélt érzések, talán még lehet olyan is, hogy valaki le fog egoistázni, önzőzni, talán beképzeltezni, de ezek is már a minősítgetés és ítélkezés kategóriái lennének.
Inkább csak különc és igényes vagy. Szerintem.
"Nárcisztikus ember vagyok?"
Nem.
"Beteg vagyok?"
Mentálisan nem, de azért nemibetegszűrésre el kellene menned.
"Soha eddig nem volt párkapcsolatom."
"Rengeteg kapcsolatom volt, rengeteg férfival voltam, de egyikbe se voltam szerelmes."
Ez a kettő mondat ellentmond egymásnak. Mi is a te bajod?
Ez nem nárcizmus, hanem egoizmus. 20 évesen én is ilyen voltam. Aztán szerelmes lettem...
;)
Rengeteg kapcsolatom volt, de párkapcsolat soha.
Vagyis szexkapcsolatom rengeteg volt. 1-2 napos, hetek, esetleg 2 honap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!