Volt már ilyen érzésed? 14/L
Volt már olyan érzésed, hogy "kinéztél" magadnak valakit, és olyan akartál lenni, mint ő? Úgy öltözködtél, úgy viselkedtél, stb.? Neke már óvodás korom óta van ilyen, és még mindig. Most éppen Szinetár Dórit "néztem ki" magamnak, és úgy beszélek, olyan a körmöm, mint Neki. Meg videókat nézek róla, hogy megtudjam hogy ő mit gondol egyes dolgokról.
Neked is van ilyen?
Nem nekem nem szokott lenni.
Bár ez nem mindenkinél ugyanaz.
Ha pl. meglátok egy alul csomózott bő felsőt valakin és tetszik,akkor miért ne csinálnám meg én is?De az már túlzás,hogy el akarom szokni a viselkedését,beszédstílusát,főleg,hogy azt az időt amit ezzel töltök el,sokkal hasznosabb dolgokkal is el lehet tölteni.Mert a leírásod alapján te ezt teszed.
Egyébként ez azért van,mert még nincs kialakulva a stílusod,a jellemed,és utánozni próbálod az embereket,hogy végül te is tucatemberré válj,így ugyanolya leszel te is,mint a többi.De ne feledd,hogy te egyedi vagy,nincs még egy olyan ember a világon,mint te,ezért próbáld kialakítani a saját stílusodat,szokásaidat,és hidd el idővel lesz olyan aki rád szeretne hasonlítani,de az neked nem fog jól esni(vagy ha az egód a fellegekben jár,akkor hízelgőnek fogod találni,bár ez legrosszabb eset)
Épp ezért próbáld magadat adni,hogy ne azért szeressenek,amit Szinetár Dórától ellestél,hanem saját magadért.
15L
Persze,jó,ha van példakép.Csak fontos lenne megállni egynél,és nem teljesen úgy öltözködni és úgy viselkedni,ahogy ő..
Amúgy én régebben a személyiségeket vettem nagyon át(mást nem)..és mindig megváltoztam,és 4 év alatt rájöttem,hogy ki vagyok én..csak én...:)
Mindenkinek más a jó... Dóri tehetséges, jó hangja van, kedves és szép. Gondolom nagyobb sikereket ért el, és többen felismerik az utcán mint téged. Na bye :S (N)
Amúgy a többieknek köszi szépen,lehet h egy kis idő múlva én is magam leszek :)
persze hogy volt _:D és most is van
és arra is törekszem :D de sosem híreségeket nézzek ki magamnak szimpla embereket *______*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!