Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Voltmár olyan érzésed hogy...

Voltmár olyan érzésed hogy "de kinyirnék valakit"?

Figyelt kérdés
Nekem nem... DE NEIS LEGYEN! kop kop kop
2009. júl. 30. 23:30
 1/7 anonim ***** válasza:
volt. olyan is, hpgy "de kinyírnék csak úgy valakit", meg olyan is, hogy "de kinyírnám most xy konkrét személyt". az első kellemes érzés, viszont a második nem, tehetetlen düh áraszt el és szánalmasnak érzem magam.
2009. júl. 30. 23:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát voltam már annyira mérges, h legszivesebben kinyírtam volna az illetőt, de persze nem... Meg mikor eszembe jut, hogy a cigányok a mi pénzünkön élősködnek, és még akkor ők szólogatnak be nekünk, akkor meg kb olyan érzésem van hogy "de kinyírnék pár milló embert"
2009. júl. 30. 23:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Állandóan ilyen érzésem van...
2009. júl. 31. 00:15
 4/7 anonim ***** válasza:
van :D
2009. júl. 31. 00:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Elég sűrűn van, de nem fogom megtenni.

El szoktam képzelni, hogy géppityuval végig megyek a forgalmasabb helyeken és mindenkit kinyírok, de akkor nagyon ideges vagyok az emberekre.

2009. júl. 31. 13:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem akkor szokott ilyen lenni, amikor arra gondolok, hogy az erdoket irtják meg az állatokat kínozzák!

Aki az állatokat kínozza azt nem simán kinyírnám, de ugyanazt tenném vele, amit o az állatokkal, jó hosszasan szenvedne... Az állatkínzásra nincs magyarázat és nincs mentség!

2009. júl. 31. 14:36
 7/7 anonim ***** válasza:
igen volt. nem is egyszer.
2009. aug. 10. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!