Elvesztettem a motivációmat, rossz a hangulatom, mit tegyek?
Látszólag megvan mindenem, normális család, barát, kevés de pont elég barátnő, pozitív jövőkép. Tele vagyok tervekkel, vagyis inkább csak voltam, nyár óta valahogy csökkent a motivációm. Fél lábbal már úgy érzem máshol vagyok, aminek egyszerre örülök is meg nem is, szerintem ez lehet a rossz hangulatom forrása. Félek a változástól, attól hogy elveszítem azokat akiket szeretek (mert valamilyen mértékben mindenképp el fogom, a távolság miatt ez elengedhetetlen lesz), nem akarok kilépni a komfortzónámból, de közben maradni sem szeretnék, érzem hogy ez a mostani állapot nem elég, nem is tarthat örökké.
Ez lehet az oka a csökkent motivációmnak? A hozzám közel állókkal sem tudok már úgy elbeszélgetni mint régen, kicsit magányos is lettem emiatt, hiszem tudom hogy az életem nagyobb problémáit magamnak kell megoldanom, nem várhatom el ezt másoktól, nem is akarom ilyenekkel terhelni őket.
Hogyan nyerhetem vissza a motivációmat, egyáltalán miért nem vagyok boldog, ha egyszer jelen pillanatban mindenem megvan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!