Halál a megoldas?
Lényeg hogy bekerültem abba a suliba amibe szerettem volna.Ez egy kollégium.Eleinte nagyon jol memt mimden.Kedvesek voltak a tanárok,jofejek a tanulók.Nem rég rámszáltak a felsőbb évesek.Eleinte tűrtem.Utánna elkövettem egy hibát mert leáltam velük "veszekedni".A barátnőmmel sétáltunk a faluba...és elkeztek nekünk beszologatni.Vissza szoltam és elkezdődött a "szócsata".Beszologatunk egymásnak.Majd mikor már ketesben voltam a barátnőmmel egy padnál...Oda jöttek és elkezdődött megint ugyanaz.De itt már meg is löktek.Én meg mivel hülye vagyok és nem tudtam irányítani magam vissza löktem.Utánna más is meglökött,azt is vissza löktem.Nem kellet volna mert nagyobbak.Ezután elmondtam egy tanárnak mi történt,én kaptam büntetést.Ők semmjt se kaptak.Akit másodszor löktem meg az egy lány volt.Én azt hittem hogy ő is fiu,teljesen ugy néz ki és úgy öltözködik.Megvolt a büntetés,takarítani kellet.De ezekután nem volt vége.A nagyok állandóan provokálnak vagy beszologatnak.Mivel meglöktem egy olyan kányt akit mindenki szeret....
:( Megbántam.De rámszáltak megfenyegetek azzal hogy megvernek.És olyanok akiknek semmi közük nem volt az egészhez.A fél suli megakar verni.Másik suliba nem mehetek,anyám nem enged.Megfordult a fejemben hogy öngyilkos leszek.A csajomon kivül nincs ott velem senki.A szüleimmel meg hétvégén birok beszélni othon.Mivel nem jó a wifi a koliban.Mobilnetem meg nincs.A csajomnak azt mongyák hogy roszhatással vagyok rá.Dehát lassan őtis elveszítem.Egyre kevesebbet találkozunk.Lehet csak nekem baj hogy egyedül vagyok.De ugyérzem semmi értelme az életemnek.Lehet hülye vagyok vagy bedilizem...Tudtok segíteni?
Szia!
A halál semmiképpen nem lehet a megoldás.
Sajnos ahogy régen, úgy most is divat, hogy kipécéznek valakit a többiek, és kikészítik. Ronda egy szokás, de létezik. Nekem is az egész életem azzal telt, hogy outsider (kívülálló) voltam, bár én a legritkább esetben támadtam vissza.
Iskolátokban nincs pszichológus? Mert esetleg ő segíthetne. Ha nincs, akkor az osztályfőnöknek szólni, vagy az igazgatónak jelezze valamelyik szülő, mert ez nem állapot!
Ezzel csak téged tesznek tönkre, egy életre.
Mindenképp beszélj a szüleiddel hétvégén.
A halál semmi keppen nem megoldás.
Nem adtál rá okot arra hogy haragudjanak rád? Egyébként valóban elcseszted azzal hogy vitatkoztál lökdösődtél velük... szólj a tanároknak..ne foglalkozz velük tudom nehez mikor rád vannak szállva meg pláne ha ilyen gondolatok járnak -közbe a fejedbe de egy idő után megunjak ... csak addig nehéz gondolj arra hogy elmullik ez is mint minden más. Viszont ha durvul a helyzet vond be a családod is . Vagy állj ki magadért nem tudok jobbat mondani.. mikor mi elköltöztünk 300kmre új iskola volt nekem is 9.osztalyba . Engem is állandóan provokáltak,csúfoltak sugdolóztak rólam. Volt egy osztálytársam ő valamiért gyullolt engem kb 3hónapig minden nap hallgattam a beszólogatásait és egyszer besokkaltam nagyon megvertem utána mentem a barátiak is neki hogy ha van valakinek valami problémája nyugodtan jöhet vagy hagyjanak beken..utana meg 3 évig jártam abba az iskolába és soha 1 rossz szot nem mondott rólam senki sőt a végére mindenkivel joba voltam ... nézd en nem azt mondom h ez megoldás,lehet téged ugymegvernek besz*rsz es muszaly leszel iskolát váltani ,én azt mondom hallgass a saját érzéseidre. Tűrd és maradj csendbe idővel elmullik!vagy állj ki magadért de vállald a következményeket
Attól függetlenül h az én történetem jól alakult a tiéd nem biztos h úgy fog
De a szüleiddel beszélj legalább tudjanak róla hogy mi történik
Halál ezért? Ne viccelj. Szerintem tökös gyerek voltál, hogy vissza szóltál nekik. Más kérdés persze, hogy most te vagy rosszabb pozícióban. Ha a barátnőd elhagy, az az ő baja. Annyi csaj van, mint égen a csillag.
A megoldás egyszerű: ne csinálj semmit, szard le őket. Meg akar verni a fél iskola? Na és? Ha tényleg bántani akarnának megtennék, nem dumálnának. Szerintem továbbra is állj ki magadért. Hidd el ez a legtöbb ember szemében nagyon nagy dolog.
Viszont semmi képen se kezdeményezd te a balhét. Szerintem amíg te nem támadsz, nekik is csak a szájuk jár majd. Egy idő után ráunnak a passzivitásodra és hidd el találnak majd mást, akik bánthatnak. Ilyen az iskola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!