Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan kéne elkezdenem ha...

Hogyan kéne elkezdenem ha zenélésből szeretnék megélni?

Figyelt kérdés
Amikor kicsi voltam kb 4 évig zongoráztam, aztán meg neki fogtam hegedűlni de abba hagytam ,mert úgy éreztem ,hogy nem az a nekem való hangszer. Most gitározom egy ideje kb olyan haladó, felső haladó szinten. Zenélésből szeretnék megélni csak nem tudom hogy hogyan kéne elkezdjem. Eddig egy koncertem volt egy táborban. Régebb kerestem bandát de egyik se akart komolyan venni a bandából. Gondoltam arra is hogy én is a YouTubeal kéne kezdenem de rájöttem hogy már egyre kevesebben nézik a YouTubeot szóval légyszi írjatok hogy szerintetek hogyan kezdjek neki

2018. okt. 3. 19:28
1 2
 11/14 Mojjo ***** válasza:
@10: Ez mondjuk attól függ, ki mit tekint "felső haladó" szintnek, na megy hogy mennyire képes valaki a saját szintjét objektíven és jól belőni.
2018. okt. 5. 08:52
 12/14 veterán vas ***** válasza:
Elég sokat elárul az említett "szint"-ről, ha a YouTube nézettségi mutatóját veszi kiindulási alapnak. ;)
2018. okt. 5. 09:06
 13/14 anonim ***** válasza:
A Youtube-ot igenis sokan nézik...
2018. okt. 7. 07:41
 14/14 anonim ***** válasza:
"Egyre kevesebben nézik a youtube-ot" - Ez nem igaz, jelenleg ez a legnagyobb videómegosztó médium. A wikipédia szerint havonta 1 milliárd ember néz rajta videót. Azért az egész jó, nem? Mindenképp itt próbáld ki magad. Ehhez persze szükség lesz egy jó kamerára is, hiszen normális operatőri munka és vágás nélkül elveszel a süllyesztőben, mert valamivel ki kell tűnni.
2018. okt. 7. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!