Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudnám jobban beosztani...

Hogyan tudnám jobban beosztani az időmet?

Figyelt kérdés

Semennyire se tdom beosztani az időmet...betervezek mindent,de semmire sem marad időm,semmit se tudok letenni az asztalra....tudom,ogy változtatnom kell,de nem tudom hagyan tegyem...Próbálkoztam már naplóval,időrenddel,időzített órával,de nem tudom,hogy mit tudnék még tenni....Annyira siet az idő,néha észre sem veszem,hogy eltelt egy nap,pedig beterveztem tanulást,olvasást,tornát,takarítást,főzést,de ezekből egyiket sem tudom megvalósítani,vagy csak egy kis részét...Ez annyira elszomorító,lehangoló és borzasztó...Annyira kétségbe vagyok esve....Nem szeretnék még több csalódást okozni senkinek,anyunak,öcsémnek és magamnak sem....Szeretném,ha büszkék lehetnének rám.....

Segítség!

2010. jún. 22. 22:12
 1/5 anonim ***** válasza:
miért, mit csinálsz a betervezett dolgok helyett, hogy ennyire nincs időd semmire..?
2010. jún. 22. 23:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát ez az...nagyjából semmit...
2010. jún. 22. 23:09
 3/5 anonim ***** válasza:
én is pont ugyanígy vagyok vele... csak nehezíti az életem, hogy többet vállalok be, mint amennyit meg tudok csinálni, ez plusz ok a csalódásra és a hitvesztésre magammal szemben.. próbálkozz kevesebb teendővel, kevesebb célt kitűzni, és nem gabalyodsz bele, nem marad mindegyik félúton. nekem segít ha leírom, mit mikor, és meddig kell megcsinálni, csak sajnos ritkán alkalmazom. valamiért igénylem is az utolsó percek izgalmát, segít hogy befejezzek valamit. nem tudom mit lehetne tenni velünk, ha olyan célokat tűzünk ki amire nem vagyunk motiváltak...
2010. jún. 22. 23:33
 4/5 anonim válasza:

Csomó ideig én is így voltam........

Egyszer csak megtanultam valahogy......

2010. jún. 23. 20:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem az a legjobb modszer, hogy hataridonaploban vezetem, melyik napra mit tervezek. Igy kulon orom, mikor vmit ki tudok pipalni, hogy ez is megvan...Ha meg aznap nem sikerult, atteszem masnapra. Engem az idegesit, hogy mikor mar ugy latom, megcsinaltam mindent, kezdhetem az egeszet elorol...
2010. júl. 19. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!