Hogyan mutassam hogy önálló vagyok?
Figyelt kérdés
Osztályomban 6 lány van,1 punk,2 anime őrült.Punkkal nem vagyok jóba,az animésekkel is-is.Vagyok én és a 2 barátnőm,mindig 3-an vagyunk neveket nem írok legyen most by és ty.By egy tipikus ráhajtós lány,Ty pedig talpnyaló.Én pedig a csendes lány,akit kb elnyomnak.De elegem lett,és az egész osztály (18-an vagyunk a többi fiúk) édes 3-nak hív minket,bynek lett egy barátja minden reggel egy csokor rózsa stb... Amit egész nap nekem vagy tynek kell utána cipelni.Ty ebből nem akar kiszállni de én igen,és megmutatni hogy nélkülük is tudok élni! Hogyan kezdjem? Hogyan viselkedjek? Hogyan mutassam?2018. szept. 21. 14:59
1/1 tothatis válasza:
Meg kell találnod önmagad, kibontakozni, tudni, hogy ki is vagy valójában, és ha a talpadra tudsz állni, menni fog. Csak legyél bátor, és elhivatott!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!