Nincs önbizalmam. Mit tegyek?
Hát, erre a kérdésre, nem is lehet igazán jó választ adni, annyira összetett.
Ez csak egy ötlet a több 100 közül...
Rendezhetnél pl.: házibulit, ahova eleinte csak a haverokat hívod meg, aztán az első 2-3 ijen party után, hívhatna mindenki egy másik havert. ez talán segítene abban, hogy jobban oldódj társaságban.
először is biztos van pár bnőd.nos ha ők sok emberrel jóba vannak,és velük vannak attól te is menj oda nyugodtan,lehet h utána együtt mentek bulizni,mert lehet jó hatással lsznek rád.nekem is hasonló a problémám majd leírom kérdésként légyszive segítsetek nekem is maj:)
am a táncóra sztem is nagyon jó 5let,egyébként meg szeretik a pasik ha a lánynak jó a mozgása(legalábbis errefelé,Gyöngyös és környéke)
szia!
Mindenképpen ajánlom a tánciskolát. Tanulj meg jól táncolni,, tuti önbizalmat kapsz!!!! Nekem nagyon bevált. Ja, és nyugodtan partner nélkül is merj elmenni táncsuliba, ott találsz, vagy pedig a legtöbb helyen párcserésen működik. Ez idő alatt is sok emberrel érintkezel, és ez is lassan, de biztosan oldja a gátakat. Hidd el!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!