Miért hallom mindig ezt a zenét?
Mindegy, hogy teljesen csend van a szobámban,vagy zaj, vagy éppen éjszaka van vagy nappal. Hallok egy zenét kristálytisztán, még az éneket is benne.. A Magna cum-laude Vidéki sanzon című számról van szó.
Tudom, h se a szomszédban, se otthon, se a TV-ben nem megy, én mégis hallom. Halucinálok.., de nem tudom, hogy mit jelenthet.. vagy miért van ez. Olyan, mint az álom?
Pedig nem is szeretem ezt a zenét. Lehet, h a tudatalattim emlékeztetni akar valamire ezzel a zenével.
Mert mindig csak olyankor hallom, amikor szomorú vagyok, és a barátom miatt vagyok szarul..
Lehet ennek valami jelentősége?
Ha pontos, valódi hallásérzet, akkor először is vizsgáld át nagyon szkeptikusan az étrendedet, majd ha a szükséges korrekciók után is változatlan a helyzet, akkor szaladj át a háziorvoshoz, és meséld el neki, mi az ábra...
Alternatív orvosság: headbangeljél jó erősen, hátha kiesik az agybadugós füles tőle.
Nem szoktam hallgatni ezt a zenét, nem igazán tartozik a kedvenceim közé..
Szóval tényleg elég kíváncsi vagyok, h mi miatt lehet, h pont az hallom... Vagy hogy egyáltalán hallom...!
Értem a szöveget, hallom a dallamot...
Mondom szerintem halucinálok, na de mindig ugyanazt a zenét?! Számomra ez az igazán érdekes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!