Miért nem hallom fülhallgatóval a zenét (Windows 7)?
Figyelt kérdés
Nem a fülhallgatóval van a gond, mert többet is kipróbáltam. Beledugom és akkor a laptop hangszóróján se hallatszik semmi, meg a fülhallgatóba sem. Megpróbáltam feltenni a VIA hd audio decket, a drivert. De nem engedte. Hibát írt ki. Mit csináljak? Már nagyon kezd elegem lenni a 7-ből. Jobbra számítottam.2010. okt. 5. 01:17
1/6 anonim válasza:
Azért mert nincs hang az nem jelenti azt, hogy rossz az operendszer. Ha nem dugsz be semmit akkor van hang?
2/6 A kérdező kommentje:
Nem ez az egyetlen dolog, ami kiverte nálam a biztosítékot. Sok más baj is van vele. De, hogy ezzel is még ennyi időt elszórakozzak már sok... Ha nincs bedugva van hang, de ha bedugom akkor süket a fülhallgató meg a hangszóró is. Drivert képtelenség hozzá találni,mert magától nem talál, ha én töltök le azt meg nem fogadja el.
2010. okt. 5. 01:36
3/6 anonim válasza:
Nekem is így van énmeg mondom a mi a fuck van? Hát a win 7 ilyen szebb meg csúcsszuper de hang az nincs. Örülj hogy kép van.
4/6 anonim válasza:
Ennek az az oka ,hogy a gépedben lévő hangkártyának nincs föltéve a meghajtója. Ha ezt pótolod rögtön fog szólni a jack dugós fülesed is . Két napja nálam is ez volt ,ha bedugtam a jackot akkor a gépet lenémította de a fülesen nem jött semmi. Bedugtam a géphez kapott CD-t a gép cd lejátszójába és Audió illesztőprogram frissítése. Azóta minden oké.
5/6 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy így kellene. De nem fogadja el a hangkártya driverem. Hiába akarom cdről feltenni. Hiába szép a 7, ha még fülhallgatóval se tudok ezekután zenét hallgatni...:(
2010. okt. 5. 12:48
6/6 A kérdező kommentje:
Sikerült letöltenem olyan drivert amit elfogadott:) Megoldódott.
2010. okt. 6. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!