Szerintetek nagyon ciki 13 éves korban a narancsbőr?
Figyelt kérdés
nem vagyok kövér, nincs hasam, de a fenekemen és a combomon mégis megjelentek azok a nagyon csúnya csíkok, alig meret felvenni egy szoknyát, egy rövidnadrágot, bikinit meg főleg nem, szerintetek nagyon ciki? és a fiuk nagyon undorodni fognak töllem?2010. jún. 22. 10:04
11/15 anonim válasza:
drágáim akkor használjatok krémet.attól nem lehet bajotok. és...télleg ne foglalkozzatok vele h ottvan. csak érezzétek jó lmagatokat...strandon a bikinibe...rövidgatyába miniszoknyába. ha téged nem zavar akkor másokat se=)
12/15 anonim válasza:
Nekem pikkelysömöröm van mégis felvállalom a bőröm nehogymár. =D az a ciki ha valakit zavar rajtad kívül.
13/15 anonim válasza:
Na ennek örülök,nekem is van narancsbőröm,lassan 15 éves vagyok..pasim mégis van:D hidd el,nem gáz..:D
14/15 anonim válasza:
Csak azt nem tudom,hogyha majd a pasim rákérdez,hogy miért vannak rajtad azok a csíkok,akkor mit mondjak??:S azért mert lány vagyok,vagy miért??XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!