Mit kéne tennem ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Második évemet kezdeném a sulimban ahova járok( ez egy informatikai suli), de már az első évben kezdtem azt érezni, hogy ez nem nekem való! Most viszont még biztosabb vagyok ebben! Több elképzelésem is van, hogy mit tudnék csinálni ezen kívül( pl. szakács), de sosem tudtam rendesen beilleszkedni és félek, hogy ott nem jönnék ki jól az emberekkel, vagy attól, hogy bár hobbi szinten szeretem ezt csinálni, lehet, hyogy mégsem jönne be! Tudtok valami tanácsot adni?2018. aug. 31. 15:05
1/2 anonim válasza:
Jelentkezz át egy másik suliba, akár csak egy sima gimibe. Ha nagyon nem neked való. Mondd a szüleidnek, ők segítenek ezeket elintézni. :)
2/2 anonim válasza:
Pontosan miért érzed úgy, hogy nem neked való? Az egész informatika nem fűződik hozzád, vagy csak nem érted? Én is informatika ágazaton voltam és 2. évtől kezdtem. 1 évet pótolnom kellet. Eleinte azt hittem, hogy megfogok bukni meg, hogy ez nem nekem való(legalább is a programozási része). Aztán valami csoda folytán a programozást komolyan elkezdtem tanulni és meg is találtam benne a fantáziát. Egyből tudtam is, hogy milyen IT szakon akarok dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!