Az önéletrajzommal lenne a baj?
Két hónapja nem találok munkát, és arra kezdek gyanakodni hogy valami baj van az önéletrajzommal, mi a véleményetek? Ti min változtatnátok?
Önéletrajz:
kepkuldes.com/images/4021ca84b4213278bd2e746118c84e62.png
Szerimtem a legnagyobb gond az hogy nagyon váltogatod a munkahelyeket ezért hosszú távon nem lehet rád számítani.
Szerintem jó lenne oda írni a megszűnés okát is. Ezen kívül jó lenne még leírni, az iskolai végzettségeket és azt is, hogy hova jártál iskolába.
De a legnagyobb gond mint írtam a 8 év alatt 9 munkahely miatt megbízhatatlannak tűnsz.
Elöször is nincsen kitöltve a végzettséged.
Csak a kiegészítés.
Másrészt semmi szöveg nincsen mit is végeztél el.
Kezd azzal, hogy milyen végzetséged van. Ne csak az iskolát jelöld meg, hanem, hogy pontosan mit végeztél el.
Aztán ami fontos, hogy mindig a legutolsó dátumtól kezdjed. ìrd be, hogy 2018-2017 : Nyomogépi segédmunkásként dolgoztam a xxx cégnél. Feladatom volt xxx dolgok elvégzése.
Hihetetlen sok helyen dolgoztál a 10 év alatt.
Itt talán érdemesebb össze szedni egy kicsit: pl 2011-2015 között festöként(vagy segédmunkásként dolgoztam az xx cégnek és az yyy cégnek.
Igy már is kevesebb dolog látszik.
Ha átalakítottad, akkor írj egy privátot, és szívesen átnézem megint. De
nyugodtan bele írhatod ha érettségíztél, vagy egyszerüen hogy 1996-2004 : xxx általános iskola
Egészen biztosan az a gond, hogy általában egy évet sem bírsz ki egy munkahelyen. Ember nincs aki így felvenne, gondolj bele mire betanítanak és kicsit megmelegszel a helyeden, azaz mire valami hasznodat látnák, már mész is tovább.
Nem is értem miért liánozol ennyire a munkahelyek között, de munkaadóként végtelenül unszimpatikus a dolog.
Próbálj szelektálni a korábbi állásaid között, és inkább mindig csak az aktuális jelentkezés szempontjából releváns munkatapasztalatot hagyd benne. Az egy helyen eltöltött időn pedig "kozmetikázz" egy kicsit, ennyi kis csúsztatás még belefér. Ne lássa a munkáltató hogy egy évet se bírsz ki egy helyben, mert ez nagyon gáz.
Szerintem alapból sok embert elriaszt a "romás" külső és név. Szar ügy, de ez az igazság.
Utána végzettség. Rögtön egy durr bele bumm mondattal indítasz a konkrét végzettség leírása nélkül. Arról nem is beszélve, hogy targoncavezetésre szinte bármelyik már meg lévő alkalmazottat ki tudják tanítani.
És ahogy írják, egyáltalán nem bizalomgerjesztő, hogy évente váltogatod a munkahelyeket. Mire betanítanak már léptél is és nem igazán szerzel hasznos munkatapasztalatot sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!