Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lehet nem kellett volna...

Lehet nem kellett volna írnom, hogy mi van az önéletrajzommal?

Figyelt kérdés

Szakmai gyakorlatot tervezek kezdeni augusztusban. Így is elég későn kezdtem el utánajárni,hogy hol stb. Van már egy lebeszélt állásinterjúm péntekre,de van egy hely ahová még benyújtottam az önéletrajzom(egyébként több is), és ez múlt héten kedden történt. Szerdán visszaírtak,hogy továbbították az illetékes vezetőnek,és értesít,ha van visszajelzés.

Azóta nem jött semmi. Viszont,hogy ne fussak ki az időből...szeretném tudni,hogy ha nem is felelek meg esetleg,akkor a nemleges választ . Ezért írtam e-mailt,hogy érdeklődnék,ha van mód az informálásra.

Szerintetek ilyet nem szoktak? Nem nagyon van ebben tapasztalatom,sőt semmi. Külföldön dolgoztam,de család által...oda nem kellett .

2018. jún. 25. 14:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Sehol nem veszik jó néven, ha a jelentkező ok nélkül türelmetlenkedik. Ha május első keddjéről beszélnénk jogos lenne a kérdés, de egy hét sem telt el, az nem sok idő.
2018. jún. 25. 15:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Ne is e-mailt írj, hanem telefonálj rájuk. Lehet meg se nézték rendesen, csak kinyomtatva hever valamelyik fiókban. Felhívod, hogy XY-t keresed, ekkor küldtél egy önéletrajzot gyakorlati hely céljából és érdeklődnél, hogy milyen stádiumban áll az ügyed, illetve ha nincs döntés, akkor mikor érdeklődhetsz újból.

Azt ne várd, hogy ők jelentkezzenek, mert 10-ből 9 hely cseszik visszaírni. Ugyan ez van akkor is, ha "élesben" keresel munkahelyet. 1-2 hetet érdemes türelmesnek lenni, de utána jogos a kérdés.

2018. jún. 25. 16:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben,koszi a valaszt. En is igy gondoltam ,mint az utolso irta. Kozel egy het telt el. Meg ugy fogaaztam,hogy szerintem abszolut nem sietteto,csak informalodo jelleggel. Kivancsi vagyok holnap lesz e fejlemeny. Bizom benne.
2018. jún. 25. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!