Lehet nem kellett volna írnom, hogy mi van az önéletrajzommal?
Szakmai gyakorlatot tervezek kezdeni augusztusban. Így is elég későn kezdtem el utánajárni,hogy hol stb. Van már egy lebeszélt állásinterjúm péntekre,de van egy hely ahová még benyújtottam az önéletrajzom(egyébként több is), és ez múlt héten kedden történt. Szerdán visszaírtak,hogy továbbították az illetékes vezetőnek,és értesít,ha van visszajelzés.
Azóta nem jött semmi. Viszont,hogy ne fussak ki az időből...szeretném tudni,hogy ha nem is felelek meg esetleg,akkor a nemleges választ . Ezért írtam e-mailt,hogy érdeklődnék,ha van mód az informálásra.
Szerintetek ilyet nem szoktak? Nem nagyon van ebben tapasztalatom,sőt semmi. Külföldön dolgoztam,de család által...oda nem kellett .
Ne is e-mailt írj, hanem telefonálj rájuk. Lehet meg se nézték rendesen, csak kinyomtatva hever valamelyik fiókban. Felhívod, hogy XY-t keresed, ekkor küldtél egy önéletrajzot gyakorlati hely céljából és érdeklődnél, hogy milyen stádiumban áll az ügyed, illetve ha nincs döntés, akkor mikor érdeklődhetsz újból.
Azt ne várd, hogy ők jelentkezzenek, mert 10-ből 9 hely cseszik visszaírni. Ugyan ez van akkor is, ha "élesben" keresel munkahelyet. 1-2 hetet érdemes türelmesnek lenni, de utána jogos a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!