Miért nem vagyok elég jó senkinek és sehova?
Ne hagyd, hogy a múlt tönkretegyen! Kezdj el dolgozni - ha még nem dolgozol, vagy keress új melót! -, ismerkedj, keress egy jó hobbit!
Akiről meg azt hiszed, milyen boldog, ez csak kirakat... csak a facebookon boldogok, valójában nem biztos... tudod, sokat számít a látszat egyeseknek!
Szerintem menj pszichológushoz.
A Facebookon mindenki csak a jó, boldog oldalát mutatja, rengeteg olyan embert ismerek, aki a Facebookra kizárólag mosolygós, boldog, szép, szexis képeit rakja fel, míg a való életben feszt csak idegroncs és boldogtalan.
A közösségi oldalak nem mutatják az élet valódi oldalát, csakis a szép oldalát.
Közösségi oldalon (ahogy előttem írták) mindenki a legjobbat mutatja, bajukat, bánataikat, problémáikat bizalmasan beszélik meg másokkal.
Ha a múlt minden nap kísért, a bántások emléke gondolatban mindig veled van, akkor pszichológust (vagy pszichoterapeutát) tudnék javasolni, akivel ezt le tudnátok zárni.
Én is hasonló helyzetben vagyok egyébként, sajnos. :-( A múlt fájó emlékeit nem könnyű lezárni, elfelejteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!