Aszociális vagyok?
Figyelt kérdés
Nincsenek barátaim. Nem mondok el semmit magamról senkinek. 2 kezemen megtudom számolni hányszor voltam kint az utcán nyáron. A családom előtt is " maszkot" húzok és úgy csinálok mintha nagyon jól érezném magam. Az emberek társaságában nagyon szorongok. Volt, hogy suli előtt annyira bepánikoltam, hogy rosszul lettem. Alig mertem bemenni. Próbáltam barátkozni. Nem ment. Ez évről-évre nehezebb. Ez a dolog olyan 9-10-11 éves koromba kezdődött. Nem szeretek emberekkel lenni. Próbálom magam kihúzni magam az ilyen dolgok alól. Volt , hogy próbáltam tenni valamit. Elmentem a belvárosba sok ember közé sétálni. Nem segített semmit.2018. aug. 18. 17:06
1/2 anonim válasza:
Történt valami az életedben a családodban vagy máshol ami miatt "maszkot húzol"?
Megértem,hogy nem bízol bennük,én sem.Én se mondok sok mindent.Kérdezz vissza ha valamit kérdeznek,akkor meglátod,hogy ki az,aki rossz szándékból faggatna téged.
2/2 anonim válasza:
Ha szorongsz mások között, akkor inkább szociális fóbiád lehet, amit valamilyen pszichés trauma okozott. Az aszociális lesz.rja az embereket, nem szeret közöttük lenni, de nem lesz tőlük ideges, pláne nem olyan mértékben, mint ahogy te lefestetted. Inkább maximum csak felhúzzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!