Ki is vagyok Én?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem könnyű, megválaszolni viszont nagyon nehéz.

Arra lennék kíváncsi, hogy van-e valami tippetek arra, hogy derítsem ki, hogy mi az a munkakör, vagy tevékenység amibe úgy érezhetném, hogy kiteljesedek.

Jelenleg két munkahelyen dolgozom, heti 6 napot+1et néha. Elvagyok, megcsinálom, de nem érzem azt, hogy szárnyalnék, hogy teljes az életem. Nem érzem jól magamat. Szórakoztatási szolgáltatás, illetve vendéglátóipar. Gyerekkoromban mindig rendőr akartam lenni, de lebeszéltek róla, kevés a pénz, stresszes életvitel stb. Talán azt érzem, hogy ha sikerülne bejutnom és nyomozóvá válnék jobban érezném magam. De nem vagyok benne biztos. Gondolkoztam vállalkozáson is, de nem akarok olyat csinálni, amit nem szeretek.

Valaki hasonló cipőben, akinek valami segített ?

23 éves vagyok és férfi.

2018. aug. 15. 22:14
 1/4 anonim válasza:
Szia! Szerintem az lenne a legjobb, ha kipróbálnál több dolgot. Így talán könnyebben rájössz mi érdekel. Biztos vannak lehetőségek hogy kipróbálj szakmákat. Sok sikert kívánok :)
2018. aug. 16. 10:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Nézz szét a világban és biztos találni fogsz olyan embert, akire felnézhetsz és akár céloddá teheted, hogy olyan légy, mint ő, ha nem jobb! Így meg lesz az irány, a fejlődés hosszú útja, és a végén megleled a boldogságot, és a kiteljesedést. Tapasztalatból mondom, én is nagyon elveszett voltam a világban, de teljesen véletlenül megismertem valakit, akinek az élete teljesen lenyűgözött, és elhatároztam, hogy azon a vonalon én még lenyűgözőbbet hozok létre. ;) Sok sikert a továbbiakban!
2018. aug. 17. 20:02
 3/4 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de szerintem a vak is látja, hogy neked magánnyomozónak kéne lenned. Megcsalt feleségek és hűtlen szeretők tömkelegét kéne megfigyelned és leleplezned. Vállalkozó is lennél meg rendőr is egyben. De komolyra fordítva: Ha tudod, hogy nem ez az amit szeretsz zsigerből, akkor próbálj meg mást!!!!!!! Mert az élet rövidke, és feleslegesen eltékozolod. SOHA SEM KÉSŐ. NEM !! NEM AZ! Még később se késő. Csak merj élni és változtatni. Meg amúgy is, mi bajod lehet? Legfeljebb teszel egy kört az élettel. Kipróbálod, és ha nagyon nem jön be mégse senki se mondhatja, hogy miért mégy vissza ugyanabba (persze lehet hogy nem ugyanoda!) ahol most vagy vagy amit most csinálsz. Merj nekivágni, 23 évesen ezer dologban próbálhatod ki magad anélkül, hogy bárki felróhatná, hogy miért próbálgatod magad. A Te életed, nem a szüleidé vagy ismerőseidé. Éld hát úgy, hogy minden nap úgy kelj fel, hogy IGEN! Ez az amit akarok és boldogan csinálom. Sokaknak ez nem jön össze sajnos, de ha te így érzed ezt, hogy már tudod hogy benned motoszkál, és még tipped is van mit csinálnál szívesen, akár ülj vissza az iskolapadba, légy nagyon szorgalmas, akár érettségizz újra ha kell (( NEM !! NEM CIKI !!!!! )) és add be bátran a felvételidet akár rendőr suliba akár a közszolgálati egyetemre. Meglásd, ha belefektetsz sok sok munkát ami nem könnyű, a végén egy boldogabb életben találod magad. Sok sikert !
2018. aug. 28. 16:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2018. aug. 30. 21:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!