Ha rondák a fogaim, ne is jelentkezzek hajóra dolgozni?
Egyelőre még abban se vagyok biztos, hogy folyami, vagy óceáni, de ahogy nézegetem, minden képen csinos lányok vannak kirakva, és, hát ebbe a kategóriába nem illek bele. Viszont középfokú angolom meg van, vendéglátózom (recis vagyok, de takarítottam is, és kempinget is vittem szög egyedül.), amúgy is 12 órázom, szóval a munka része ha nehéz is, de valamennyire tudom mi vár rám :D
Viszont a fogaim ugye. Valaki esetleg, aki volt már kint?
Abban akadályoznák, kedves első, hogy sok munkahelyen még takarító/mosogató/kisegítő állásra is csak olyat vesznek fel, aki külsőre megfelel az elvárásoknak.
Ezeken a hajókon a luxus a megszokott, a szépség, a fiatal és csinos személyzet, ezt várják el, ez van.
Annyira nem igényelnek nagy tudást ezek a hajós melók, hiába nyelvtudás, hiába végzettség, sajnos semelyik nem számít többet, mint a jó megjelenés. Sokan jelentkeznek ezekre a munkákra, és igen, a külsejük alapján válogatják ki, hogy kiket vesznek fel.
Ettől persze még megpróbálni meg lehet, sosem lehet tudni.
3. Köszi, hogy érted, hogy értem :D
Pont az lenne a lényeg, hogy pénzt keressek, és bemehessek a fogorvoshoz is anélkül, hogy azon kelljen aggódnom, mennyi egy szabályzó.
Már csak az élménybeszámolókba is mindenki bikinis képeken villog, aki ott dolgozott, úgyhogy biztos a kinézet a fő fő szempont.
Hát mindegy, akkor elmegyek mondjuk hullaszállítónak. Ott nagyon nem foglalkoznak a kinézettel a páciensek.
ne viccelj mar!
nem szabalyos vagy mi a baj?S amugy csinos vagy?
nagy gaz nem lehet ha most is recepcios vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!