Hogyan lehet a kitartást fejleszteni?
Szerintem nem függ össze és úgy gondolom neked már megvan a kitartásod.Ezt ha tényleg így van akkor az első mondatod alá is támasztja hiszen kitartás nélkül ezek nem így lennének.
Arról meg hogy váltod a munkahelyedet ha nem érzed jól magadat az a véleményem hogy pont te csinálod jól.Hiszen mi értelme lenne egy olyan munkahelyen lenni ahol nem érzed jól magad?Pár hónapig még rendben ha nincs éppen más de hogy akár nyugdíjazásig? Így csak előbb vagy utóbb megkeseredett ember lennél hiszen ha olyanokat csinálsz amit utálsz akkor egy idő után az életet is nyűgnek fogod érezni.
Szerintem pont hogy nem ahhoz kell kitartás hogy egy olyan helyen maradj ahol nem érzed jól magad hanem ahhoz hogy folytasd a keresést addig amíg megtalálod azt ahol élvezel dolgozni.Egy ilyen helyen már tényleg maradhatsz nyugdíjig is ha szeretnél:)
Szerencsére ma már nem abban a korban vagyunk hogy valaki az első munkahelyéről megy nyugdíjba hanem azért kitárultabb a világ használd ki.
Örülök hogy hasznos volt a válasz:)
Nos igen ha a munkáltató oldaláról nézed természetes hogy jobban szeretik ha valaki ritkábban vált hiszen így nem kell tartaniuk tőle hogy azonnal elmegy ha jobbat talál vagy valami nem tetszik neki.De szerintem annyit nem ér az az 5 év meg hogy egy számodra ismeretlen ember elégedett legyen 1 pillanatra amikor az önéletrajzodat nézi.Ha olyan az állás akkor akár el is mondhatód hogy ezért váltottál nem egy megérthetetlen ok.Na meg az egésznek semmi érterme ha a gyakori stressztől nem csak lelki de testi károd károd is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!