Szívesebben barátkozol olyannal akiről tudod, hogy nálad gazdagabb?
Nem,mert rossz tapasztalataim voltak.
Igen,mert több pénzük van,több esélyük,lehetőségük van a szórakozásra.
Igen,képmutatásként.
A gazdagok tényleg gonoszak,engem is egyszer jól átb@sztak.
Igaz,mert fejükbe szál a pénz.
igen, mert tőlük legalább nem kell folyamatosan azt hallgatnom hogy jajj nincs pénz jajj des.zarminden, meg ha veszek valami újat, akkor nem fognak azon fentakadni hogy mennyibe került, meg nem lesznek irigyek, féltékenyek...
nem azt mondom hogy ez alapján választom meg a barátaimat, de 1-2 szegényebb barátom az idegeimre megy néha...
Engem pont irritál ha a barátaim gazdagabbak. Különösen ha nem tudja értékelni a pénzt, nem gondolkodik csak vásárol... na az ilyenektől hülyét kapok. Az nem zavar ha van pénze de a társoság kedvéért azt issza/eszi amit a többiek még ha meg is engedhetné magának a drágább dolgokat.
Van annak valami bája, hogy összedobjuk a maradék aprót még egy sörre. :D Meg nem kell kínosan szabadkozni, ha épp nincs pénzed bulizni pedig nagyon mennél :P
Bárkivel szívesen barátkozok,ha azaz ember:
-Nem nagyképű
-Nem használ ki senkit
-Nem álszent
-Nem játssza meg azt,hogy micsoda jó barátja vagyok
-Nem beszél ki a hátam mögött
-Megbízhatok benne
-Megbízik bennem
-Szeret és tisztel engem,amennyire én őt
-Van méltósága
-Kicsit szenvedélyes és néha kiszámíthatatlan(hirtelen azt mondja,hogy menjünk el ide vagy oda csak úgy,és ezzel én senkit sem akarok kihasználni,de a barátságba is kell a szenvedély)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!