Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen oldalakon lehet magyar...

Milyen oldalakon lehet magyar INTJ-kkel beszélni?

Figyelt kérdés

Találtam az indexen egy magyar INTJ fórumot, de akárhányszor próbálkozok regisztrációval, mindig csak rendszerhibát ír, több mint fél éve nincs is semmi aktivitás rajta.

Tippek esetleg?

2018. júl. 22. 02:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Miért kell INTJ-nek lenni?
2018. júl. 22. 09:23
 2/10 A kérdező kommentje:
Költői kérdés? :D Mások miért keresnek rockereket, gamereket vagy otakukat az internet bugyraiban? Hasonló gondolkozás, könnyebben szót lehet érteni, lehet beszélni olyan jellegzetes dolgokról, amit más típusú emberek nem ugyanúgy értenek/érzékelnek.
2018. júl. 26. 02:13
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Megnéztem mi ez az intj. Elég nagy baromságnak tűnik többedszerre is. Ha Te intj-nek érzed magad, akkor biztos nem vagy az:) Az egész definició és diagramozás butaság:) kb mint a horoszkóp:)
2018. júl. 26. 04:12
 4/10 A kérdező kommentje:

Ez egy pszichológiai kategorizálás, ami azt veszi alapul, hogy hogyan működik az embereknek az agya, milyenek a kognitív funkcióik, és a gyakorlatban bizonyítva is lett többször, hogy az elméletnek tényleg van alapja. A horoszkóp általánosít, a születési dátumot veszi alapul, ez azt, hogy hogyan gondolkoznak bizonyos emberek.

Szerintem meg mellesleg az a hülyeség, ha valaki olyan kérdésekre válaszol, amiknél fogalma sincs róla, hogy miről van szó, hogy a kérdező mit akar. Nekem van annyi eszem, hogy felmérjem, nem értek semmit a gépekhez és a szépségápoláshoz, így nem is megyek oda ecsetelni, hogy bár nem értek hozzá, szerintem baromság az egész.

2018. júl. 27. 23:24
 5/10 A kérdező kommentje:
Az meg már szintén csak nehezen fér össze nálam az értelemmel, hogy valaki olyan témában néz kérdéseket, amik nem érdeklik, amikről halovány fogalma sincs utánanézés nélkül... de ideje lenne megszoknom, hogy a logikusan gondolkozó emberek száma elég csekély :)
2018. júl. 27. 23:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is INTJ vagyok, de ezek alapján veled tuti nem ismerkednék. :D

Amúgy a moly.hu oldalon van egy mbti zóna, ott bőven vannak INTJ-ek is, ha kicsit lejjebb görgetsz, lesz ott egy olyan karc.

[link]

2018. júl. 28. 00:37
 7/10 A kérdező kommentje:

Megszoktam.

Az átlagnál hamarabb elvész a türelmem, de kezd nagyon elegem lenni belőle, hogy ezen az oldalon alig lehet értelmes embereket találni, értelmes válaszokra meg pláne ritkán lehet számítani. Bármelyik kategóriában kérdezel valamit, az az általánosság első körben, hogy a képedbe nyomják, hogy milyen idióta vagy, amiért ez érdekel és nem ez, ez kell neked és nem emez. Most már meg eljutottam a totális intoleranciához ezzel a mentalitással, ezzel a.... mérhetetlen butasággal. Azzal, hogy egyszerűen képtelenek az emberek a feltett kérdésre válaszolni.

NEM azt kérdeztem, hogy kinek mi a véleménye az MBTI-ről, ki mennyire tartja hitelesnek, vannak olyan kérdések is dögivel, ki lehet ott bontakozni. Hanem azt, hogy hol találhatok magyar INTJ-ket az interneten, akikkel beszélhetnék. Van annyira egyszerű kérdés, hogy minimális szövegértéssel is fel lehessen fogni az értelmét. Egyenes logikával élve pedig, amennyiben valaki olyan választ ad, aminek köze sincs a kérdésnek, annál nincs meg ez a nagyon alap, első osztályos szint se, ergo az észbeli képességek is hiányosak.

Lehet mondani, hogy én vagyok a bunkó meg a kiosztó, de ha például valaki megkérdezi, hogy Kaposvár környékén hol lehet csivavát venni, erre nem adnak neki egy címet sem, csak azt hajtogatják, hogy milyen elferdült ízlésű, amiért csivavát akar, akkor feltételezem, nem az lesz rá a reakciója a kérdezőnek, hogy örömködve megköszöni a segítséget. Mert ez nem segítség. Ha ő X ágazatban orvost keresne, mert ez meg ez a baja van, én meg levezetném neki, hogy neki nem is kell annyira az a doki szerintem, mert szerintem, csak úgy érzi, az a baja, akkor biztosan nem ugrana a nyakamba, hogy milyen igazam van.

2018. júl. 28. 01:00
 8/10 A kérdező kommentje:
* Elnézést; "kérdésnek" helyett azt szerettem volna írni, hogy "kérdéshez".
2018. júl. 28. 01:02
 9/10 anonim válasza:
92%

Na, egy igazi INTJ. Magamra ismertem. :) Tudod, hogy mennyi energiánk menne el, ha minden beszólásra reagálnánk? Egy embert leosztasz, aztán jön még egy, aztán 500, majd millió. Egyet sem lehet megváltoztatni, nemhogy milliónyit.

Amúgy én is olyasmi oldalt keresek, mint te. :)

2018. aug. 5. 21:29
 10/10 anonim válasza:
Én is kerestem már pont ugyanilyen oldalt, mint amit említettél, de semmit nem találtam. Mi lenne, ha létrehoznál egyet? :)
2019. jún. 10. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!