Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A páromnak nem tetszik a...

A páromnak nem tetszik a hajszinem, de én még így érzem jól magam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Régen eredeti barna hajam volt aztán voltak benne később melír csíkok végül inkább vissza festettem barnára de az már nem az eredeti színe volt. Kb másfél éve pedig szőke lettem és igazán ezzel érzem jól magam a bőrömben. Apáról is így ismert meg és mondta is hogy neki amúgy nem jönnek be a szőkék de engem kezd megszokni így. Most meg egyfolytában azzal jön hogy festessem be vörösre vagy vissza barnára mert hogy ez nekem ritka szarul áll ami most van. Azt nem veszi észre hogy ezzel megbánt engem és hogy nekem meg pont így jó.. ti mit tennetek ebben a helyzetben? Már sokszor mondtam neki hogy én így érzem magam jól de egyre jobban ellenzi a szőkét.

2018. júl. 20. 16:19
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Bocsánat nem apáról hanem a párom
2018. júl. 20. 16:21
 2/14 anonim ***** válasza:
11%
a szép barna hajad pont szőkére kellett befestened? tuti dobnálak!
2018. júl. 20. 16:54
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is barna a hajam, és szőke melírt rakattam bele. De idővel inkább vagyok szőke, mint melírozott. Nekem is tetszik, de amikor csináltatom, és barnább lesz a hajam, akkor kiderül, hogy bizony hiába tetszik a szőkeségem, a barna enyhe szőke melírral sokkal jobb. Lehet megbántott a párod, de gondolj bele. Mi van ha igaza van? Ha a szőke mégsem áll jól neked?
2018. júl. 20. 16:57
 4/14 anonim ***** válasza:
15%

"Azt nem veszi észre hogy ezzel megbánt engem"

Azt pedig te nem veszed észre, hogy azzal bántod meg, ha nem veszed figyelembe kivánságát.

Ő többször látja, mint te.

Ha nem neki, hanem magadnak akarsz tetszeni, ne várjad meg, hogy ő lépjen le, tedd meg te!

Mivel magadat csak akkor látod, ha tükör előtt állsz, ha én lennék a párod - és nem nekem akarnál tetszeni, mehetnél azonnal ahhoz.

2018. júl. 20. 17:01
 5/14 A kérdező kommentje:
Miért rossz az ha egy nő jól érzi magát a bőrében? Ha pl tetovált szemoldokom lenne és úgy jönnénk össze aztán végül emiatt cikizne vagjam le a szemoldokom?
2018. júl. 20. 17:25
 6/14 A kérdező kommentje:
És nem arról van itt szó hogy másnak akarok tetszeni hanem magamnak így vagyok jó így szeretett belém és akkor mi van ha jobban tetszenek neki másik hajjal? Ennyi erővel én is mondhatnék neki egy csomó mindent mit kéne változtatnia magán. Mindig lehetne valamit változtatni de az már nem ugyan az az ember lenne mint akibe bele szerettem...
2018. júl. 20. 17:26
 7/14 anonim ***** válasza:
34%

Nem hiszem, hogy azt kérné, végd le e tetovált szemöldököd.

Vagdalkozol, mert nem akarsz párod tetszésére tenni.

Ahelyett, hogy megbeszélnéd vele, kompromisszumot kötnétek, itt kérdezel vadidegeneket.

.

Önző, erőszakosan önzőnek látlak.

2018. júl. 20. 20:26
 8/14 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel én is kerhetnem hogy vágja le a szakállát stb. De nem teszem mert tudom hogy rosszul esik neki és elfogadtam őt úgy ahogy van. Ő úgy érzi jól magát én még így. És neki áll feljebb.. hát jó.
2018. júl. 21. 00:35
 9/14 anonim ***** válasza:
43%
barnat szokere??? orulj hogy nem vert meg
2018. júl. 21. 10:14
 10/14 A kérdező kommentje:
Akkor még nem ismert mikor hajszínt váltottam. Ő már úgy szeretett belém csak aztán megmutattam neki hogy amúgy régen barna voltam és az neki jobban tetszik de inkább a vöröseket kedveli jobban ami nekem tényleg nem állna jól így inkább max a barnaban vagyok benne de azért gáz hogy engedelmeskedni kell a másiknak. Mármint ha azt mondja hizzak meg mert neki az jön be a nagyon molett nők hát olvastam már erről kétszer is megesett és az egyik halállal végződött. Szóval úgy gondolom nem mindenben kéne megfelelni a másiknak. Oké hogy főleg neki akarok tetszeni de vannak határok. És egyet kell érteni. Nem pedig megmondod a másiknak mit tegyen és őt meg se hallgatod. Hanem elvarod hogy engedelmeskedjen. Akkor vegyél egy kutyát ő azt teszi amit mondasz neki de a kapcsolatban meg kell adni a szabadságot és a szabad döntést a másiknak.
2018. júl. 21. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!