A "bakancslista" azon dolgok sora, amelyeket az ember meg akar tenni és tapasztalni az életben, mielőtt feldobná a bakancsot. Ki mit szeretne megvalósítani?
-Jogsi
-Egy Cairn terrier kutyust venni
-Eljutni a tengerhez (még soha nem láttam)
-Eljutni Tahitire
-Saját magam főnöke lenni (vállalkozás)
-Tanulni (fogtechnikus)
-Venni egy jó autót (ami csak az enyém)
-Szép ház (Pest környéki faluban)
-Család, gyerek
15L vagyok.
* Talán a legnagyobb álmom, ami mindennél fontosabb...: híres írónő szeretnék lenni. Imádok írni, és szeretném, ha az emberek megismernéka verseimet, regényeimet (ami sajnos még nincs is:D).
* Boldog család: egy-két érett gondolkodású, egészséges gyerkőc, szenvedélybetegségektől mentes, hűséges, jófej férj.
* Bungee jumping: nagyon kicsi korom óta szeretném...:)
* Biztonságban tudni a szüleimet.
* Egyszer kijutni Athénba, mert valamiért nagyon furcsa nekem az a hely...
Most ennyi jut eszembe. Persze szeretnék gazdag is lenni, meg ilyenek... :)
-Magam akarom felnevelni a két gyerekemet (félek, hogy idő előtt meghalok és akkor velük mi lesz)
újra saját lakásban élni
-utazgatni, szórakozni járni
-új dolgokat tanulni, pl. jógázni, rajzolni, zenélni
-segíteni embereken akikhez az égvilágon semmi közöm
Az egyik kedvenc filmem!
Amúgy nekem nincsenek egetrengetően nagy terveim, csak egy családot szeretnék, szerető férjjel, gyerekekkel.
:)
1, Eljutni Hawaiira, és az Usába!
2, Szeretném, ha összejönne, hogy a regényemből egy igazi hollywoodi filmstúdió mozifilmet készítsen, és az sikeres is legyen... ha lenne beleszólásom a szereplőválogatásba, és a film rendezésébe.
3,Kutyamenhelyet nyitni, egy speciálisat, soha ki nem apadó pénzforrással lehetőleg
4,Egy őrült éjszakát eltölteni egy kedvenc színészemmel
5,Elénekelni egy dalt egy koncerten a Rascal Flatts-szel! :)
6, Szeretném, ha Andrea Bocelli énekelné az esküvőmön az Ave Mariat, és ha lenne olyan pasi, akihez szívesen hozzámennék!
7, Megtanulni gitározni
8, Megnöveszteni a hajamat, igazán hosszúra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!