Szerintetek odamenjek hozzá h ne haraggal váljunk el?
Mentem egy új iskolába ! és szokás szerint a leggázabb csaj pukkant rám , aki mellesleg vietnámi . Az egész osztály utálja , és félre ne értsétek nem a származása miatt , hanem a természete hát az borzalmas! Kihasználja az embereket , mindenkit ki beszél a háta mögött . És ő rám szállt . De hát én új gyerekként örültem h valaki szóba áll velem . egyszer csak észrevettem h ha egyedül vok , akk beszélgetnek velem az emberek , de ha vele vok soha .
De volt pár érdekes húzása például : osztálykiránduláson vagyunk ő meg kihallgatja a telefonbeszélgetéseimet , mindenről tudni akar rólam , mindenről de komolyan!! Megőrit !!
Mégegy hogy hetekig könyörgött h menjek vele egy gálára ,aztán gondoltam h nem leszek vele szemét ,
és megvettük a jegyet , ő meg a gála napján felhív h kell a jegy , mert már van egy másik jelentkező a jegyemre /amit én fizettem ki/ , akivel ő szívesebben elmenne .Nagyon lehordtam akkor h mit gondol magáról , attól h gazdag , meg minden , attól még ne száljon el ennyire magától !!!!!!!!!
És ekkortól nem beszélünk egymással , aminek kifejezetten örülök , csakhogy az egyik igazbarátomat is elveszítettem rajta , AKINEK OLYAN MESÉKET ADOTT BE EZ A CSAJ , H MÁR NEM IS ÁLL VELEM SZÓBA.
Igen, szerintem nagyon fontos lenne megpróbálnod!
Azért gondolom így, mert egyáltalán felvetődik benned annak a gondolata, hogy rossz lenne haragban elválni. Az emberek általában egy olyan helyzetben, amikor úgy érzik, nem nekik kellene bocsánatot kérniük, megkeményítik magukat a másik ember irányában, és makacsul elhatározzák, hogy addig nem lépnek egy lépést sem, amíg a másik nem lép. Még ha jogos is részükről a harag, mégsem jó, ha állandósul, sőt, míg azt hiszik, hogy a másikat büntetik vele, valójában saját maguknak ártanak a legtöbbet ezzel.
Úgyhogy szerintem érdemes lenne beszélned vele, de csak akkor, ha tudod, hogy képes vagy úgy odamenni hozzá, hogy nem zúdítod rá egyből az összes sérelmedet. Akár szóba se kell ennek az egésznek kerülnie. A lényeg, hogy a saját lelkiismereted megnyugodjon, a többi már őrajta múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!