Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mivan velem? És mit tudok tenni?

Mivan velem? És mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
16eves lany vagyok és igazabol semmire sincs gondom nincs semmi okom meg is egesznap szomoru vagyok és alszok az edzest is hanyagomol semmi se motival csak vagyok miert van ez és hogy tudok ujra elorre kapni vagy valami ?

2018. júl. 5. 20:47
 1/8 anonim válasza:
Lehet betegség előjele. Vizsgáltasd ki magad. Levertség, fáradékonyság valamilyen vitaminhiány miatt is lehet.
2018. júl. 5. 20:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Eza fránya időjárás
2018. júl. 5. 21:05
 3/8 anonim válasza:
Szerintem a kamaszkor.:)
2018. júl. 5. 21:30
 4/8 anonim válasza:
Járj el többet a barátaiddal, szórakozzatok és hidd el egy idő múlva elfelejted ezt az érzést 😊
2018. júl. 5. 21:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Olyat válassz ami érdekel. Gondold végig, hogy mivel szeretnél foglalkozni, milyen célt szeretnél elérni. Ha nem is éles ez minden helyzetben, de mindenkinek van olyan dolga, amit szeretne befejezni, megcsinálni. Ha találsz ilyet, akkor az segíteni fog kimozdulni ebből az állapotból.
2018. júl. 7. 14:43
 6/8 anonim válasza:
Nem lehet hogy hiányzik valaki?
2018. júl. 10. 02:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Írj!
2018. júl. 10. 23:52
 8/8 anonim válasza:

Írhatnál 😊

Én is 16🤗

2018. júl. 12. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!