Nem szeretem a beszédhangomat. Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
elég fiúsnak találom a hangom és kicsit olyan, mintha mindig zavarban lennék, pedig nem. ti milyennek halljátok és a hangom alapján hány évesnek tippeltek?
nem profi előadás, direkt nem akartam túlhangsúlyozni, most a hang a lényeg. (József Attila: Mama)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. jún. 17. 16:36
31/34 anonim válasza:
Én meg azt nem értem, hogy ez miért nyalizás. Hiszen te mondtad, a véleményünkre kíváncsi. :P
33/34 anonim válasza:
Nekem is tetszik a hangod és sztem még aranyos is lehetsz :)
34/34 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
"Nem tudom, minek nyaltok neki, szerintem idegesítő hangja van. Ha már úgyis a tippekre vagy kíváncsi, a 16 éved mellé 160 cm és 70 kg tartozik, szőke vagy, szemüveges és tiszta ragya. ^^"
165cm vagyok 50kg, barna hajam van és nem vagyok ragyás. a szemüveg stimmel :)
de egyébként nem haragszom, a véleményeteket kérdeztem és te kíméletlenül leírtad, nyilván nem vártam, hogy mindenki dicsérjen ezért neked is köszönöm a választ :)
2010. jún. 20. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!