Szerintetek ez a lány típus inkább gáz vagy pont hogy vonzóbb?
Szóval ez a lány egy kis részben fiúsabb mint a többiek. Focizott, most kézizik, de street workout-ozik is, szeret edzeni. Sosem nyafog, nem sikítozik egy olyan állattól amitől más lányok igen, nem használ egy kiló sminket, a szemét szépen ki szepmilla spirálozza meg egy kis szemhéjpúdert is használ. A divatot szereti, igényesen öltözködik de a szoknyát, magassarkút, kivágott pólót nem szereti. Inkább a divatos de kényelmesre megy. A haja szép hosszú, körömlakkot inkább kerüli..ha teheti deszkával vagy biciklivel jár. A csilli villi dolgokat sem szereti. Volt már barátja, heteró. Fiúkkal bármiről el tud beszélgetni, legyen az sport, vagy foci vagy bármi. De a lányokkal is mindig megtalálja a közös hangot. Nem mondanám visszahúzódónak, mindig kimondja mit gondol, talpraesett egy lány.
Ti mit gondoltok?
Nem lehet ennyiből megmondani.
Írni bárki bármit tud, hogy hogy viselkedsz hétköznapokban az a lényeg.
Nem hangzik rosszul,bár ahhoz beszélnünk kéne kicsit hogy rendes véleményt tudjak alkotni.
De ezek alapján bejön :) Utálom a tömegpcsákat
Szerintem nem gáz van egy egyediséged, nekem pl bejön az ilyen tipus, persze számít az össz kép meg azért ez annyira nem sok infó
De az + jó pont hogy nincs 200kg valami az arcodon :D
19/F
Nekem pont azok a lányok tetszenek, akivel el lehet menni közösen a konditerembe vagy legalább futni és hétvégén nem a rosszabbnál rosszabb tuc-tuc zenére akar szórakozni hanem egy jót biciklizni.
Szerintem az a gáz, hogy azt gondolod, hogy ez "gáz". Meg hogy ennyire érdekel mások véleménye.
Számomra elszomorító, hogy egyáltalán hogy fordul meg valakinek a fejében, hogy ez gáz lenne. Nem gáz, bár ennyi alapján azt se tudom meg mondani, hogy vonzó-e, hisz nem ismerlek.
Az előző válasszal abszolút egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!