Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon gyorsan megy az idő, nem?

Nagyon gyorsan megy az idő, nem?

Figyelt kérdés

30 fele közeledek, ami nem az a nagyon öreg még, de basszus most voltam 18.

És már ami múltkor volt, az bizony 10-15 éve. még pár év és elmondhatom, hogy 20 éve történt ez meg az. Hát mi ez.

Fura ez és a nosztalgia kicsit mostanában elborít, videók, stb formájában. Kicsit félek az öregedéstől most először.

2018. jún. 23. 07:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is. Nemrég tanultam az első osztályban a betűket, valamint bujkáltam a kismacskáimmal az ágy alatt mert még befértem oda. Ma meg 50 vagyok és pár éve eltemettem a szüleimet.
2018. jún. 23. 07:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, ez még nehezebb lehet. Ezektől a dolgoktól fél az ember gondolom ösztönösen már előre.
2018. jún. 23. 07:42
 3/4 anonim ***** válasza:
az évek során gyorsul - nem egyenletesen halad, így érzékeljük...
2018. jún. 23. 09:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyetértek. 20 éves korom óta érzem úgy, hogy rohan az idő. Gondolom, ez egy emberi tulajdonság, ahogy előttem is írták - így érzékeljük egy idő után.
2018. jún. 26. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!