Olyan üresnek érzem az életem :- ( Hogyan változtassak ezen? Ha valaki nem mondja el mindjárt, felkötöm magam!
De fura:) én pontosan ugyanígy érzek, pedig 25 vok..
Ritka érettnek tűnsz a korodhoz képest ,engem is mindig túlérettnek tartottak,de 16 évesen nem tudtam így megfogalmazni az aktuális problémát , hogy mi bánt..
Sokan írták hogy próbáld ki ezt vagy azt ,járj szakkörre ,sportolni stb. És persze ezek jó dolgok, de az üresség érzésen nem enyhítenek. Talán azért látod úgy h nincs értelme még az önképzésnek sem ..mert nincs kivel megosztanod magad.Én magányos vagyok legtöbbször, de nem azért mert nem lehetne 100féle felszínes ilyen v olyan kapcsolatom ,hanem mert nem találtam még meg azt az inspiratív közeget ,ami motivál ,ahol kibontakozhatok ,ahol teljes mértékben önmagam lehetek, akár egy nemes hasznos cél érdekében..
Én inkább vagyok egyedül egy szobában és olvasok zenét hallgatok stb .mintsem hogy olyan emberekkel legyek akikkel nem akarok, v ahol szintén csak a felszínes képmutatást érzem .
Rosszabb periódusaimban mint amilyenben az utóbbi egy hétben vagyok, felmerül bennem a kérdés, h ez vajon valamifajta predesztinált dolog e ,vagy van lehetőségem a valódi változtatásra ,hogy azt a harmonikus életet tudjam élni amit szeretnék, és erre keresek megoldásokat illetve hasonló emberek társaságát.. pl, Amit nagyon szeretek és ami hihetetlenül fel tud tölteni, pl a jó gopel zene ,vagy egy jazz szám ..
A környezeted mennyire determinálja a változást az életben ? Van olyan dolog v ember az életben amit csinálva v aki mellett megszűnik az üresség érzés ?
Atyaisten, mintha minden szót én írtam volna! Kész megkönnyebbülés volt olvasni, köszi!
A keresgélős fázisban vagyok. Általában közönyösen veszem tudomásul, hogy ez a folyamat még évekig is eltarthat. Addig ilyen uncsika marad az életkém, de majd elszórakoztatom magam vhogy.
De néha elfog a kétely, hogy talán sosem jövök rá, mihez is akarok kezdeni magammal, és csak peregnek tovább az évek ilyen üresen, mint eddig... Annyi mindenbe fogtam már bele és hagytam aztán ott csalódottan, hogy nehéz optimistának maradnom.
Ezzel mit lehet csinálni? Veled hogyan történtek meg ezek a dolgok, mit csináltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!