Pl. Margitszigeten ismerkedhetne egy 18 év körüli lány?
Már meguntam, hogy a neten ismerkedjek, szerintem ezt nem nekem találták ki, és nem akar sikerülni.:)
Barátnőmmel sokat megyünk ki a szabadba nyáron, pl Margitszigetre, röpizni, tollasozni, stb, és ott lenne esély ismerkedni, vagy ha nem vagyunk egyedül, nem annyira?:S
Inkább visszahúzódóbb vagyok, szóval én biztos nem megyek oda senkihez.:D
Csak értelmes válaszokat várnék!
Előre is köszi!:)
Oké, mostmár tudom.:)
Csak "körvonalakban" annyit elmondanál, hogy nézel ki?
Ilyenekre gondolok, hogy haj, magasság, ennyi elég is!:)
Csak kiváncsiságból kérdezem!:)
Szemüveges vagyok. Kb. 171 cm. A hajam fekete színű, de holnap megyek fodrászhoz, úgyhogy nem tudom milyen lesz. =D
Különleges ismertetőjelem a kék válltáskám, mindenhova magammal viszem. :)
szia !
szerintem ne menj egyedül margit szigetre nagyon sok a pedofil és egyéb... hidd el tudom mik történnek ott sajnos.. gyakran futok ott és 13 éves vagyok 173 cm sokan mondják h szép vagyok ,de sajnos ennek csak a kárát láttam ugyanis volt mikor estefelé futottam a margtiszigeten egyedül...=(
Szegény, és történt Veled valami?:(
Köszi, hogy figyelmeztetsz, de barátnőmmel szoktunk járkálni!:)
Utolsó előtti válaszolónak: Valahogy éreztem, hogy szemüveges vagy, most ez így furcsán hangzik, de nem tudom, valahogy erre gondoltam. :)
Kék táska? Hát, nekem semmi ilyen ismertetőjegyem nincs sajnos.:D
De melírozott hajam van, és elég alacsony vagyok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!