Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon el vagyok késve a...

Nagyon el vagyok késve a dolgokkal?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, úgy érzem, hogy öregszem, de közben nem élek. Nem járok bulizni, mert félek a tánctól, hogy mi van, ha kiröhögnek, mert úgyis feszélyezve érzem magam. Mindig próbálom az ilyen témát kerülni, mert tényleg félek. Másik dolog a pasizás. Még nem volt olyan igazi, komoly barátom, nem is feküdtem le senkivel, csak olyanok voltak, akikbe nem voltam szerelmes. Olyan zárkózott is vagyok, nem tudok ismerkedni, mert mindig attól félek, hogy lenéznek. Barátaim ilyen felszínesek, ők szeretnek, mert nem beszélek az ilyen jellegű problémáimról, muszáj magabiztosnak tűnnöm, különben lenéznének, amiért zárkózott vagyok és félős. Annyira ciki ez az egész, én nem vagyok szerencsétlen lány, legalábbis nem hiszik ezt rólam, de mégis..kezdem azt érezni, hogy mindig ilyen maradok és szar, unalmas életem lesz. Mindig feszélyezve szólalok meg társaságban, akkor is valami hülyeséget benyögök, amin csak én röhögök. Annyira utálom már, hogy nem ÉLEK, nem élvezem a kamaszkoromat. Felnövök és hogy fogok erre visszaemlékezni? Úgy, hogy nem is volt kamaszkorom és hogy kimaradtak az életemből a "nagy felfedezések".
2010. jún. 16. 15:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Az igazi baratok nem neznek le azert mert felos, zarkozott vagy, sot, probalnak neked segiteni. Legy onmagad, csinaldd azt ami neked jol esik, es ne torodj masok velemenyevel. :)
2010. jún. 16. 15:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Nyugi, ha egyetemre mész, az igazi élet csak akkor kezdődik! Én végigtanultam a gimit, nem pasiztam, nagyon ritkán buliztam, aztán az egyetemen valahogy olyan természetes volt, hogy az ember csütörtök este lemegy és megiszik egy-két sört vagy amit szeret, táncol egy kicsit, stb.

És ne hidd, hogy egyedül vagy, jópárszor átrágtuk ezt a témát, igazából a gimiben nagy bulizós lányokból lesznek később a korán kiégett nők, akik már 25 évesen unják az életüket. Az évfolyamtársaim több, mint fele sose járt korábban bulizni. Hetvenévesen visszatekintve halál mindegy lesz, hogy valamit 15 vagy 20 évesen éltél át, emiatt ne aggódj :)

Igazából te csinálod jól!

21L

2010. jún. 16. 15:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, ez megnyugtató:) Végül is nem is az, hogy így vágynék arra, hogy most kitomboljam magam, csak az zavar, hogy még bátorságom sincs ilyenekhez. Még jó, hogy ez egy anonim oldal, mert másoknak ezt nem merném elmondani. Az ilyen kamaszkori nagy sírások a szerelem miatt, meg a csajos bulik stb hiányoznak. Ez gyerekesen hangzik, de ilyeneknek nem szabad kimaradni az életből. Vagyis szabad, csak én biztos bánnám.
2010. jún. 16. 16:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is hasonló cipőben járok, mint Te!

Nekem is nagyon hiányoznak ezek a dolgok!:)

A "barátaid" miatt pedig sajnállak, mert az igaz barátokban pont az az érték, hogy mindent meg lehet beszélni velük és mindenben Melletted állnak.

Ha gondolod, írj privit, szívesen elbeszélgetnék Veled!:)

17/L

2010. jún. 16. 16:31
 5/5 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem vagy elkésve

és az is igaz h az igaz barátok ezért nem néznek le

de tom azt is h milyen egy olyan társaságban lenni ahol igaz barátok nincsenek

legyél bátrabb nyugodtan, ennyi az egész

bulizni én sem járok és régebben én is ilyen félénk voltam

a nagybetűs ÉLET nekem is akkor kezdődött amikor "felbátorodtam" és nem féltem mások véleményétől, (azóta a legtöbben jó véleménnyel vannak rólam)

16/L

2010. jún. 16. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!