Mit kérjek karácsonyra? Légyszi, csak az válaszoljon, aki nem lecseszni akarja a fejem, -. -hogy jajjj inkább fontosabb dolgokkal foglalkozz, már milliószor megkérdezték xtb! 14/l
Figyelt kérdés
Könyvtippeket adhattok,vagy csajos cuccokat is szeretnék csak nem tudom mit és honnan.
Köszi a rendes válaszolókat:)
2010. dec. 12. 15:25
1/4 anonim válasza:
Én most a Kampusch könyvet olvasom... egész érdekes. Mondjuk én általában pszichológia témában olvasok. De kérhetnél ékszereket,ha szereted őket... Vagy nem tudom,hogy mennyire szereted az ilyen tudományos cuccokat,de viszont tök jó csillagfigyelő távcsöveket lehet kapni,legalábbis én nagyon örülnék egynek. Vagy gitárt is kérhetnél és akkor megtanulhatsz gitározni. Sorry,perpill jobbak nem jutottak eszembe :)
L/15
2/4 A kérdező kommentje:
Jajj,köszi ezek nagyon jók!:)))
Boldog karácsonyt amúgy:)
2010. dec. 12. 15:37
3/4 anonim válasza:
ruhát, ipod könyv ékszer kalap kiegésszitő koncertjegy laptop cd pendrive zenekütyü fényképező .. fuu desokmindent tudnák még írni :D
4/4 A kérdező kommentje:
Hát írj!^^És köszi=)
2010. dec. 12. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!