Mitől váltam motiválatlanná, érzéketlenné, és hogyan tudnék ebből kilépni?
Elkezdtem félni a jövőtől, és egyszerűen nem bírtam elképzelni hogy mi lesz velem, nem tudtam abba belegondolni, hogy hol fogok lenni 10 év múlva, úgy érzetem, hogy azt tuti nem élem meg.
Ez a gondolat még elég gyenge volt bennem, de egyszer csináltam valami meggondolatlanságot, és ebből kifolyólag elkezdtem rágni magamat, hogy hogy lehetek ilyen hülye. És sehogy sem tudtam kiverni a fejemből az esetet, és kissé leittam magam miatta.
Másnap és szurkált a dolog, de már nem az az eset, hanem önmagában a saját hibáim. Hogy miért félek az emberektől, miért vagyok ilyen stresszes, miért nem szeretnek, miért nincsenek barátaim, miért vagyok meggondolatlan stb....
Aztán elkezdtem a dolgokat beírogatni az internetre, és ez hiba volt. Régebb is csináltam ilyet, és akkor is ugyanez történt, beképzeltem magamnak hogy valamiféle betegségem van. Konkrétan most az jött le hogy szorongás -> skizofrénia. Viszont tudtam, hogy a szorongásomnak más oka van, és meg is cáfoltam magamban, a tudatalattim mégis folyton ezt a gondolatot dobta vissza. Valahogy sikerült leküzdenem ezt.
És fura mód, most már társaságban jobban érzem magam, egyik este is elmentem a barátokkal, és soha nem éreztem magam még ennyire felszabadultan.
Viszont sajnos nem lett vége a dolognak... Mostanában teljesen demotiváltnak érzem magam. Abszolút semmi nem érdekel, sokszor nincs semmilyen gondolat a fejemben, csak azon jár az agyam, hogy miért érzem rosszul magam? Mi van velem? Miért nem olyan mint régen?
Szerintetek mi lehet ennek az oka, és hogyan tudnám megoldani a problémát?
Utolsó egy önsájnaltató hülyeséget írt.
Ne is legyen addig nő, ameddig egy 0 vagy.
Előbb tedd rendbe magad, érezd jól magad egyedül és utána ráérsz nőt intézni magad mellé.
És soha ne függjön egy másik embertől, hogy Te hogyan érzed magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!